Naslovna VESTI MAČKE PAŽNJA OTROV U PARKU: Neko je postavio otrov mačkama u parku!

PAŽNJA OTROV U PARKU: Neko je postavio otrov mačkama u parku!

0
paznja otrov u parku petface

Juče su tokom dana na Fejsbuk stranici Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad „Spans“ postavljene strašne fotografije ostavljenog otrova za, kako se navodi na stranici, mace. Otrov je stavljen na poklopac od pakovanja sladoleda, a pronašla ga je sugrađanka koja hrani te mačke.

PROČITAJTE I:

NOVI ZLOČIN: Otrovano više od 30 mačaka – „jadne se grče u bolovima, udaraju glavom o zid i umiru u strašnim mukama“!

-Danas je u Jirečekovoj ulici, iza ulaza broj 5. neko “poslužio” OTROV macama koje inače hrani jedna žena!!! Žena koja je naišla na otrov ga je sklonila, ali obratite pažnju jer očigledno nekom smetaju životinje! Ako vidite nekog da ostavlja otrov, pozovite policiju, apelovali su iz Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad „Spans“ na svojoj Fejsbuk stranici u opisu posta sa slikama.

Iz udruženja za PetFace naglašavaju da nisu ugrožene samo mačke, već i ptice, dok se u blizini mesta gde je ostavljen otrov nalazi dečje igralište.

paznja otrov u parku petface

-Žbun uz trotoar, preko puta ekonomskog, pa malo prema keju. Žena pod čijim prozorom je ostavljeno ima nekoliko mačaka koje izlaze i hrani još nekoliko uličnih… Dugačka siva zgrada sa 4 ulaza i nadogradnjom. Prvi ulaz do ulice. Iza zgrade. Na drugom kraju travnjaka je dečije igralište (ljuljaške, tobogan, pesak…), stoji u detaljnom opisu lokacije koji je ponudilo Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad „Spans“ u komentaru na svoj post.

I dalje se postavlja pitanje koje ostaje bez odgovora, ZAŠTO NEKO OVO RADI?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČAK MRGUD: Svi se zaljube kad ga vide, a da li to možete i vi?
Sledeći tekstŠta raditi kada psa UJEDE pčela, osa, mrav…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime