Naslovna VESTI PSI Keruša Penelope nađena na ivici smrzavanja, sada uživa u toplom domu!

Keruša Penelope nađena na ivici smrzavanja, sada uživa u toplom domu!

0

Kraj decembra u Sjedinjenim Američkim Državama su zadesile ekstremno niske temperature koje su opasno naudile keruši Penelope! I to zato što je bila napuštena i sama u grmlju, prepuštena ledenim danima i još hladnijim noćima. Barbara Džons iz lokalnog udruženja za zaštitu životinja dobila je poziv da je teško povređenom psu neophodna pomoć.

penelope-petface

Lice joj je bilo otečeno, keruša se potpuno smrznula. Četvrogodišnja mešanka pit bula je upala u hipotermiju i imala je nekoliko otvorenih rana na licu. Neke su bile nove, a stare rane su bile inficirane. Oči su joj, takođe, bile inficirane i toliko otečene, da su veterinari mislili da neće ponovo moći da vidi.

Pročitajte još: Mešanka pit bula Čank je najsrećnija kada je u svojoj pidžami

penelope-petface

Kuca je dobila ime Penelope, i niko zapravo nije mogao da zna šta joj se dogodilo, mada su njene rane ukazivale na to da je učestvovala u tuči sa drugim psom. Usledila je operacija i više zahvata kojima su veterinari zalečili rane i frakture.

Pročitajte još: OBOŽAVAMO IH: Još jedna pesma posvećena PSU, pit bulu, postala HIT!

Penelope se oporavljala lagano! Narednih nekoliko nedelja postajala je sve jača i jača! Vrlo brzo je bila spremna za udomljavanje! Kao što je i bilo očekivano, njena priča je dirnula veliki broj ljudi na društvenim mrežama. Tako je Penelope postala deo jedne divne porodice u kojoj uživa u beskrajnoj ljubavi i toplini doma.

DIVNOO! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDOMITE JE: Tina je pas, kome je preminuo vlasnik. Ona spava na njegovoj jakni i plače!
Sledeći tekstLukavi jazavičar ne prestaje da krade stvari iz kuće

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime