Naslovna VESTI PSI DIVNOOOO: Slavica svakoga dana hrani napuštene pse i mačke na Peskari!

DIVNOOOO: Slavica svakoga dana hrani napuštene pse i mačke na Peskari!

0
peskari-petface

Napuštenim mačkama i kucama na Peskari ima ko da pomogne! 🙂 U moru potresnih vesti o zlostavljanju životinja, jedna lepa vest kao tračak nade dolazi iz Zrenjanina. Naime, na stranici Udruženja za zaštitu životinja „Beta“ u Zrenjaninu, objavljene su fotografije na kojima njihova sugrađanka hrani napuštene kuce i mace. Uostalom, od Zrenjaninaca smo inače navikli da vole i brinu o životinjama!

Pročitajte još: DEVOJČICE PONOVO ODUŠEVLJAVAJU: Male Zrenjaninke prodaju kolače i narukvice i doniraju napuštenim psima!

peskari-petface

Slavica Romen, svakoga dana, nosi hranu iz naselja „Ruža“ na Peskaru kako bili krznenom društvu koje se vrzma tuda, poklonila sekund svoje pažnje i odnela im hranu. Slavica do Peskare odlazi biciklom. Na fotografijama se vidi koliko su životinje zahvalne što neko misli na njih, a naročito je važno su site i uhranjene u zimskim danima koji su već stigli.

Pročitajte još: VIŠE NEMA IZGOVORA: Besplatna sterilizacija pasa i mačaka u Zrenjaninu!

peskari-petface

Slavica može poslužiti kao primr svima, da svoje slobodne minute posvete napuštenim životinjama, nahrane ih i ugreju. Članovi „Bete“ su je nazvali „herojem iz senke“, a mi se pridružujemo i kažemo jedno veliko BRAVO! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVA INSTAGRAM ZVEZDA: Upoznajte MERLIN, mačku ljutitog pogleda!
Sledeći tekst(VIDEO) PSI SPASENI SMRTI: Namera je bila da ih ubiju strujom i skuvaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime