Naslovna VESTI PSI BRAVO, BRAVO: Salon automobila marke „Opel“ postao prvi PET FRIENDLY salon!

BRAVO, BRAVO: Salon automobila marke „Opel“ postao prvi PET FRIENDLY salon!

1
PET FRIENDLY salon petface

Prvi PET FRIENDLY salon automobila otvoren je u Zagrebu, a za cilj ima da, osim dobrodošlice četvoronožnim prijateljima, ponudi vlasnicima edukativne brošure i savete kako postati odgovorni vlasnik!

– „Opel“ se prvi u Hrvatskoj odlučio na potez da automobilski salon učiniti prijateljskim za pse i time pošalje humanu poruku o važnosti brige za životinje, prenosi hrvatski portal „24 sata.hr“.

PET FRIENDLY salon petface

Za lokaciju prvog PET FRIENDLY salon „Opel“-a odabran je PSC Zagreb na Slavonskoj aveniji, čiji je unutrašnji ali i spoljašnji prostor pomno redizajniran i opremljen kako bi u potpuno bio prilagođenog potrebama četvoronožnih ljubimaca. 

Pročitajte još:
FILIP TRAVEL: Pet friendly agencija u kojoj su vaši ljubimci ravnopravni putnici!

PET FRIENDLY salon petface

Pseće poslastice, posudice za vodu, pseći poligon, igračke, četke i ostali popratni pribor za ljubimce samo su neki od sadržaja koji će razveseliti svakog ljubimca i njegovog vlasnika kada dođu u salon. 

– „Opel“ kao društveno odgovorna kompanija osim proizvodnje vrhunskih automobila uvek želi da pruži više, sa ciljem zadovoljenja najviših očekivanja naših kupaca. Kako bi zaokružili našu uslugu odlučili smo i vlasnicima pasa omogućiti što ugodniji boravak u „Opel“ salonima uvodeći dog friendly zonu koja se sastoji od parka za pse u dvorištu i zone za kućne ljubimce u unutrašnjosti salona“, za „24 sata“ istakla je Marija Klaić, marketing manadžer Opela Hrvatska.

PET FRIENDLY salon petface

Luka Oman, predsednik Udruženja „Prijatelji životinja“, koji su bili deo ovog „Opel“-ovog projekta, naglasio je da tokom vožnje treba voditi posebnu brigu o kućnim ljubimcima.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Erste Banka postala „pet friendly“ – za sve OSIM za PITBULOVE!

Tokom vožnje važno je misliti i na sigurnost kućnih ljubimaca. Manji psi i mačke prevoze se u transporterima na zadnjem sedištu ili u boksovima. Psi koji nisu u transporterima trebaju biti vezani posebnim pojasom. Povremeno treba stati zbog nužde i vode, ali nije ih poželjno hraniti, naveo je on.

PET FRIENDLY salon petface

Osim slanja humane poruke o važnosti brige za životinje sa naglaskom na pse, otvaranjem prvog PET FRIENDLY salona u automobilskoj branši, „Opel“ želi biti prijateljski nastrojen prema životinjama i omogućiti vlasnicima pasa da ne brinu o tome gde ljubimca kada odlaze na servis automobila!

FEEEENOMENALNO! Sve više pažnje za naše četvoronožne sugrađanine!

Izvor, Foto: 24 sata.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO KOJI KRUŽI INTERNETOM: Traga se za ženom koja je izbacila psa iz automobila!
Sledeći tekstSirijac podelio ćebe sa lutalicom, iako se i sam smrzavao!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime