Naslovna VESTI PSI PULA: Ovaj preslatki psić pet meseci živi u premalom kavezu!

PULA: Ovaj preslatki psić pet meseci živi u premalom kavezu!

0
Pet meseci petface

Pet meseci, pas po imenu Aoris živi u premalom kavezu, ali ne skida osmeh sa lica. Kako kažu, željno iščekuje dan kada će konačno biti slobodan.

Život u premalom kavezu, bez topline, ljudskog dodira i osobe koja će biti tu za vas – život koji niko ne želi! Upravo ovo proživljava Aoris, četiri godine star mužjak koji se nalazi u pulskom azilu.

Vrlo je poslušan, sluša kada mu volonteri govore da ne skače i ne brza kada je u pitanju hrana. Iako bi brojni psi u tim trenucima bili nestrpljivi i neposlušni, jer su susreti sa ljudima ipak ograničeni, ovaj čupavac svoje ljude sluša.

ISTORIJSKA POBEDA KOMŠIJA: Hrvatska zvanično proglasila Zakon – nema ubijanja pasa!

Ipak, kako prenosi index.hr, ti ljudi nisu njegovi koliko bi on to hteo. On želi da ima svoje ljude koji će biti tu za njega svakoga trenutka. Prostor u kojem se nalazi ograničava ga, ali veći je problem to što nema ljubav, sigurnost i nežnost.

Crne i tamnije ljubimce teže je udomiti. Možda je zbog toga ova divna duša još uvek u kavezu. On spremno čeka svoje nove vlasnike i dom u kojem će biti slobodan da radi sve ono što u ovom malenom kavezu ne može.

Ako otvorite vrata svoga doma ovom mališanu, zauzvrat ćete dobiti puno više. Aorisov život možete promeniti samo jednim share-om, a bar vas to ništa ne košta.

Ako želite da baš on postane vaš ljubimac, javite se na Facebook profil Miri Banković.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAĆE JERKOVIĆ: Otrovani psi, uginuli za 10 minuta – Mina moli da budete OPREZNI!
Sledeći tekstPREKO 5 HILJADA ŠEROVA: Koje ti je marke pas – pismo devojke koje kruži Internetom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime