Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEIZVESNOST VLADA: Ko će biti poneti titulu PETFACA BEOGRADA?

NEIZVESNOST VLADA: Ko će biti poneti titulu PETFACA BEOGRADA?

0
PETFACA BEOGRADA petface

PETFACA BEOGRADA: Utisci sa novogodišnje žurke u Delta City-ju već su arhivirane u uspomenama svih prisutnih, ali sa kućnim ljubimcima koji su tog dana bili prisutni, družimo se i dalje. Naime, već tri nedelje vaši mališani šarmiraju celu interenet zajednicu svojim fotografijama koje su postavljene u okviru aplikacije NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA.

Pro;itajte još: DA LI STE SPREMNI?!: Počinje IZBOR za NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA

Preko 130 ljubimaca, umiljatih i šarmantnih, četvrtog decembra ušlo je u trku za novogodišnju PETFACU BEOGRADA. U albumu u kojem, po broju, samouvereno vladaju psi, prkosno se promalja i po neki kunić i mačka, da odbrani boje ostalih kućnih ljubimaca. O njihovoj lepoti i šarmu nepotrebno je trošiti reči, tako da nećemo preterati ako kažemo da je baš svako od njih zaslužio da ponese laskavo prizananje glavnog ljubimca grada Beograda.

PETFACA BEOGRADA petface

Naše takmičenje se završava u ponedeljak, tako da je ostalo jaaaako malo vremena za glasanje. Zato vas pozivamo da, ukoliko već to niste učinili, što pre potražite album novogodišnja PETFACA BEOGRADA., koji se nalazi na Facebook stranici Ljubimci su zakon. Tamo vas čekaju fotografije najslađih, jedinstvenih i neponovljivih mališana, tako da ćete bez sumnje favorita lako pronaći. Obradujte nekog svojim glasom, jer će mu možda baš on doneti pobedu i najlepši novogodišnji poklon.

PETFACA BEOGRADA petface

Dakle, pobednika proglašavamo 28. decembra tačno u podne. PETFACU BEOGRADA, pored ove laskave titule, očekuju i slava i publicitet, ali i vredni pokloni od kokmpanije MJ TRADE. Pored toga, on će sa pobednicima ostalih takmičenja izglasanih ove godine, učestvovati u trci za PETFACU SRBIJE. A nakon toga, ko zna – nebo je granica.

PETFACA BEOGRADA petface

Ponavljamo još jednom, glasajte u albumu NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA i omogućite nekom ljubimcu da ostvari svoje snove.

Prethodni tekstMAJKA HRABROST: Kuja je preplivala nabujali kanal kako bi spasila svoje štence! (VIDEO)
Sledeći tekstZAKON JAČEG: Dva šteneta su vrlo drsko isterala psa iz njegovog kreveta! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime