Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ČESTITAAAAMOOO: izabrana je PETFACA BEOGRADA

ČESTITAAAAMOOO: izabrana je PETFACA BEOGRADA

2
petfaca beograda petface

PETFACA BEOGRADA: Svi vi koji ste sa nama bili prisutni 25 jula u Delta City-ju, možete da posvedočite da je to bila smotra najšarmantnijih i najelegantnijih ljubimaca. Tada smo odlučili da takvu smotru treba nagraditi, odnosno da među njima treba izabrati onog ljubimca, koji se ipak, za nijansu izdvaja od ostalih. Taj naš cilj bio je oličen u Izboru za PETFACU BEOGRADA.

Sada, punih mesec dana od početka ovog prestižnog takmičenja, sa ushićenjem možemo da saopštimo da je izabrana JEDNA I JEDINA – PETFACA BEOGRADA za 2015. godinu. U pitanju je Cuki, crnodlaka mačka, a najponosnija na ovo laskavo priznanje, je njena vlasnica, Aleksandra Nikolić. Iako je konkurencija zaista bila „žestoka“, ovaj šarmerka, je ipak uspela da se za čitavih 60 glasova nađe ispred drugoplasiranog takmičara, i da sa ukupno 205 glasova ponese priznanje za PETFACU BEOGRADA.

petfaca beograda petface

Ova lepotica se od ostalih razlikuje po svom jarko crnom krznu i prodornom i žustrom pogledu. Na fotografiji na kojoj nonšalantno pozira, jasno se vidi da ova mačka i jeste faca – tačnije PETFACA. Verujemo da je upravo taj samouvereni pogled i stav uticao na sve vas da baš njoj dodelite svoje glasove.

Kao što smo rekli, najponosnija na ovo priznanje jeste njena vlasnica Aleksandra. Nećemo preterati ukoliko kažemo da je zahvaljujući njenom angažovanju i neverovatnoj ljubavi, koju ona oseća prema svojoj ljubimici, Cuki upravo tamo gde jeste – na tronu. Aleksandrino oduševljenje, naravno dele i svi njeni poznanici i prijatelji, ali i svi oni koji su imali prilike da se sa Cuki druže na Pet Party-ju. U stvari, ne bi nas čudilo da je ova markantna mačka svoju armiju fanova, pronašla baš u Delta City-ju.

petfaca beograda petface

A ne možemo da se ne osvrnemo i na sve ostale kandidate koji su učestvovali u našem izboru. Naime, sa nama se tokom ovih mesec dana družilo 85 drugara, a pored mnogobrojnih pasa i mačaka, u trci za PETFACU BEOGRADA, učestvovali su i kunić, feretka i jež.

Svi oni su posebni, šarmantni, zavodljivi i neodoljivi i kao što smo rekli, izbor je zaista bio napet, skoro do samog kraja. Možemo samo da im poručimo da ne budu tužni, jer je na kraju najbitnije da smo se svi lepo družili i zabavljali sve ovo vreme. A razloga za tugu tek ne treba da bude, pogotovo kada se ima u vidu da mi volimo da okupljamo i nagrađujemo ljubimce…tako da nas očekujete uskoro u novim druženjima.

petfaca beograda petface

Dakle, sada Beograd može da se pohvali da ima predstavnika i u svetu ljubimaca, koja će ga dostojno predstavljati na svakom koraku. I to nije sve…ovaj vragolanka se tu neće zaustaviti jer nju dalje očekuje dalje takmičenje. Ona se sada sprema da osvoji celu Srbiju.

 

 

 

 

Prethodni tekstPodržimo ovu humanu akciju: “Hodom za njihov život”
Sledeći tekstRAZBIBRIGA: razigrani rakuni vratiće vam osmeh (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime