Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NESTRPLJENJE VLADA: Ko će biti PETFACA Novog Sada?

NESTRPLJENJE VLADA: Ko će biti PETFACA Novog Sada?

0
PETFACA Novog sada petface

PETFACA Novog Sada: Do proglašenja najveće face među novosadskim ljubimcima ostalo je skoro nedelju dana. Ne znamo za vas, ali mi ne možemo da dočekamo da saznamo ko će to od svih divnih mališana poneti ovo laskavo priznanje.

Kao što znate, naša trka za najvećom facom, počela je 21. novembra. U njoj učestvuje čak 124 ljubimca, a svi oni su krenuli sa ravnopravne startne pozicije – od nule.

Pročitajte još:
PET PARTY: Ovako smo u subotu uživali u Novom Sadu!

U našem najšarenijem albumu preovladavaju psi – od biglova, maltezera, preko mešanaca. Album je prošaran i fotografijama mačaka, naših krznenih lepotica, koje bez daha ostavljaju svojom gracioznom lepotom. Najmalobrojniji među lepotanima su hrčak, leming, šumska kornjača, nimfa i tigrica, ali svakako oni ne zaostaju po lepoti. Svi oni imaju jednu želju – da ponesu prestižnu titulu PETFACA Novog Sada.

PETFACA Novog sada petface

Neki će reći: Faca se ne postaje, ona se rađa. I u pravu ste, ona je rođena i postoji u albumu koji se nalazi na stranici Ljubimci su zakon. Pred vas stavljamo zadatak da je pronađete i da joj date svoj glas. Lepota jeste u očima posmatrača i baš zato vama prepuštamo da odaberete ko je ljubimac sa najviše stava ili možda najlepša glava. Mi vam dajemo odrešene ruke i podstičemo vas da izlistate sve fotografije ljubimaca i svoj glas date onom ko vas obori sa nogu.

Pročitajte još:
GLASAJTE: Bira se PETFACA Novog Sada!

Priliku za glasanje imaćete do 18. novembra, a kao što smo naveli, mi jedva čekamo da saznamo ko će biti pobednik. Ako ste pomislili da se tu priča završava, varate se…jer priča tu počinje. PETFACU čekaju intervjui, paparaci, fotkanje, kao i sve ono što slava sa sobom nosi. Pored toga, našeg najposebnijeg mališana očekuju i vredne nagrade koje su već uredno upakovane i čekaju da budu predate.

Dakle, 124 učesnika – 1 pobednik, koga očekuju nagrade i priznanja. Ko će to biti odlučujete vi.

Odaberite PETFACU na sledećem linku:

>> PETFACA NOVOG SADA <<

Prethodni tekstNAGRADA AKO JE PRONAĐEŠ: „Maša je nestala na Košutnjaku. Prolazim kroz najgore dane u životu“!
Sledeći tekstBEOGRAD: Opština Stari grad PRVA postavila parking za pse!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime