Naslovna VESTI PSI GLASAJTE: Vladimir i Srđan u trci za pobedu na konkursu – 1...

GLASAJTE: Vladimir i Srđan u trci za pobedu na konkursu – 1 GLAS – 1 OBROK!

0
PetGuards petface

Koliko puta ste bili primorani da zbog posla ili iznenadnog puta nekome ostavite psa? Onda sledi briga – kako će se snaći, da li je ta osoba od poverenja,.. Ukoliko pobede na konkursu, Vladimir i Srđan će doneti revoluciju u ovom polju i omogućiti vlasnicima da brzo i lako pronađeu proverenog čuvara za svog kućnog ljubimca dok su odsutni ili na putu.

I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA ili NE!

– PetGuards je platforma koja vam pomaže da brzo i lako pronađete proverenog čuvara za svog kućnog ljubimca dok ste vi odsutni. Naši prijatelji su morali da odlože letovanje, jer nisu imali kome da ostave svog ljubimca. Taj događaj nas je inspirisao da pokrenemo PetGuards. Svako odvajanje od vlasnika je stres za ljubimca, a mi želelimo da to razdvajanje učinimo što bezbolnijim i za ljubimca i za vlasnika, za Petface nam je rekao Vladimir, jedan od članova tima!

PetGuards petface

PetGuards će vam omogućiti da izaberite čuvara, koji najviše odgovara vama i vašem ljubimcu. I kada niste tu, vaš ljubimac zaslužuje pažnju, a to najbolje znaju PetGuards čuvari, koji će se potruditi da vašem ljubimcu ništa ne nedostaje dok ste vi odsutni.

BRAVO: Pobednička IDEJA za pomoć ježićima – „Pazi, ježevi”!

-Uključili smo proverene čuvare i šetače iz celog Beograda, na jednom mestu. Svaki čuvar ima profil sa proverenim i detaljnim informacijama, fotografijama i komentarima. Vaš ljubimac dobija maksimalnu pažnju dok ste vi odsutni. Svakog dana čuvanja, vlasnik dobija fotografije ljubimca. Ono što je najzanimljjiviji deo je da čuvamo sve – od Čivave do Činčile, kaže nam Vladimir.

PetGuards petface

Obzirom da ovo vide kao rastuću platforu koja će u budućnosti uključiti sve informacije, usluge i proizvode vezane za ljubimca, tim PetGuards-a je odlučio da konkuriše u generator takmičenju!

– Ukoliko pobedimo na Generator konkursu, gde smo izabrani od 780 projekata za najboljih 40, sprovešćemo akciju u dogovoru sa Udruženje Beta Beograd. Za svaki vaš glas obezbeditćemo po jedan obrok. Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike od 500.000 dinara! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. decembra. Broj glasova za naš projekat trenutno je 7.089 pa ukoliko vam se dopadamo – glasajte za nas, dodao je Vladimir!

Dakle, podržimo još jednu dobru akciju kada su naši ljubimci u pitanju – GLASAJMO ZA PETGUARDS!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPREČENO KRIJUMČARENJE: U automobilu crnogorskih tablica otkriveno 14 pasa sa lažnim ispravama
Sledeći tekstNAUČNICI POTVRDILI: Evo kako psi reaguju kada vide svog vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime