Naslovna VESTI PSI PETLOVO BRDO: Osvanuo video na kome čovek tuče psa!

PETLOVO BRDO: Osvanuo video na kome čovek tuče psa!

0
PETLOVO BRDO PETFACE

PETLOVO BRDO je beogradsko naselje koje pripada opštini Rakovica! Od juče je poznato po nasilju nad životinjama, jer je upravo u ovom naselju napravljen snimak na kome se vidi kako jedan čovek tuče psa! Iako se prvo verovalo da je pas u njegovom vlasništvu, ispostavilo se da nesrećni lajavac ima drugog vlasnika. Kako je dospeo u ruke ovog čoveka – utvrdiće istraga!

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: „Levijatan“ snimio jezivo stanje u zatvorenom delu azila u Leskovcu!

– Na video snimku do koga smo došli vidi se čovek kako svom snagom nekim predmetom udara psa, dok ga jednom rukom drži da ne pobegne. Životinja, najverovatnije od straha, nije ni glas pustila, napisali su momci iz sada već prepoznatljivog udruženja “Levijatan” koji je bore protiv nasilja nad životinjama!

(ZVUK) APELUJEMO NA POLICIJU DA REAGUJE#levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

U drugom delu snimka vidi se zatvoreno dvorište odakle se čuju isti oni zvuci batinanja nesrećnog psa!

DEMANT LESKOVAČKOG AZILA: “Ovo je medijska hajka protiv nas. Dođite i uverite se”!

Dan kasnije, međutim, pas je, kako saznajemo, vraćen pravoj vlasnici i na novom snimku se može videti da je ljubimac veseo i spreman za igru.

– Pas je vraćen vlasnici, pas nema unutrašnjih ni spoljašnjih povreda, bili smo kod veterinara. Policija kojoj se zahvaljujemo od ovog trenutka preuzima slučaj zvanično. Ovo je Stela, pozdravlja vas i zahvaljuje na brizi, napisali su iz “Levijatan”-a.

Kako smo saznali iz komentara, momci iz Levijatana su putem svojih kanala došli do svih podataka, a ono što je najbitnije je da je pas dobro. Protiv zlostavljača sa snimka pokrenuta je i krivična prijava, po članu 269.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.