Naslovna VESTI PSI Mešanka pit bula Čank je najsrećnija kada je u svojoj pidžami

Mešanka pit bula Čank je najsrećnija kada je u svojoj pidžami

0

Neki psi nisu baš ljubitelji odeće na sebi, dok neki to obožavaju. Čank, trogodišnja ženka pit bula definitivno pripada drugoj vrsti, jer obožava kada je u svojoj pidžami.

Kada su članovi neprofitne organizacije „DeKalb County Animal Services“ iz Džordžije obukli Čank u pidžamu, nije mogla da prestane da se vrti od oduševljenja.

– Čank je jedna od onih pasa koji vole bilo kakav vid pažnje, a kada je u pidžami, dobija svu pažnju zaposlenih, tako da obožava kada je obučena, rekla je Karen Hirš, PR organizacije.

Ono što ovu preslatku mešanku pit bula posebno izdvaja od drugih pasa iz prihvatiliša, a i šire, jeste to što ona zaista uživa u tome kada je obučena i apsolutno je opuštena.

Pročitaj još: Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Čank je došla u prihvatilište tako što je nađena na ulici puna buva i sa dermatitisom na koži. Veterinarski tim je odmah počeo sa lečenjem tako što ju je očistio od buva, dao joj lekove i zdravu ishranu. I nije bilo potrebno mnogo da se baš svi zaposleni zaljube u nju.

– Obožava da upoznaje ljude i ima neizmernu količinu ljubavi za ljude, bez obzira na to što je život nije mazio, istakla je Hirš.

Mezimica svih zaposlenih ipak treba da nađe svoj stalni dom gde će u svojoj predivnoj pidžami moći da dremka sa svojim vlasnicima, a mi držimo fige da se to desi što pre!

Pročitaj još:  10 potpuno nepoznatih činjenica o buvama i krpeljima!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKeruša Lili bila pred eutanazijom, danas radi veoma odgovoran posao!
Sledeći tekstMELISINA USPOMENA: “Ne brini najdraži moj Boss, ne dam ja tebe nikome nikada!”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime