Naslovna VESTI PSI PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU: „Ako Vaš pas garantuje za...

PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU: „Ako Vaš pas garantuje za Vas, i Vi ste dobrodošli u moj hotel“!

1
PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU petface

PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU, koje je već podeljeno nekoliko stotine hiljada puta i koje obožavaju svi ljubitelji životinja dolazi iz Grčke.

Naime, želeći da letuje u jednom hotelu na primorju Grčke, vlasnik psa je uputio pismo vlasniku hotela kako bi proverio da li je njegov objekat „pet friendly“.

– Veoma bih voleo da sa sobom povedem i svog psa. On je veoma negovan i lepo vaspitan pas. Da li ste spremni da mi dopustite da noću spava u mojoj sobi?, upitao je vlasnik.

PISMO KOJE JE POSTALO HIT NA INTERNETU petface

Pročitajte još:
PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Veoma brzo, stigao je i odgovor vlasnika hotela:

– Vodim ovaj hotel već dugi niz godina. Za sve to vreme, nikada mi nijedan pas nije ukrao peškir, posteljinu, srebrno posuđe, niti sliku sa zida. Nikada nijednog psa nisam morao da izbacujem iz hotela zato što je pijan ili se ne ponaša pristojno. Nikada mi se nije desilo da pas pobegne, a da ne plati hotelski račun. Prema tome, Vaš pas je stvarno dobrodošao u moj hotel. A, ako Vaš pas garantuje za Vas, i Vi ste isto tako dobrodošli.

Inače, po zakonu u Grčkoj, psima nije dozvoljeno kupanje na uređenim i organizovanim plažama. Međutim, često se mogu videti psi malih rasa kako se brčkaju i na ovakvim plažama. Sam boravak psa na urbanim plažama nije zabranjen ako se pas drži na povocu i sa korpom, ali kupanje jeste.

Što se tiče „pet friendly“ objekata, na sajtovima se mogu pronaći mnogi apartmani, hoteli i objekt u kojima su ljubimci dobrodošli!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: U ovom gradu psi i mačke dobili ista prava kao i ljudi!
Sledeći tekstPOTRAGA: Ubio psa, pa se hvalio na Facebook-u. Oglasio se i ministar Stefanović!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime