Naslovna VESTI PSI DIRLJIVO: Pismo ostavljenog psa koji traži novi dom!

DIRLJIVO: Pismo ostavljenog psa koji traži novi dom!

2
pismo ostavljenog psa petface

Pismo ostavljenog psa: Priča koja sledi doslovno nam je izmamila suze na oči. Vlasnik je ostavio svoja dva psa u jednom prihvatilištu, a pas je odlučio da svoje emocije podeli u pismu koje je preplavilo društvene mreže. Ali to nije sve…

Pročitajte još: Pas koji plače srušio Internet: Starog psa vlasnici ostavili u azilu i uzeli mladog labradora!

Pričom se selimo u Severnu Karolinu, u prihvatilište Hoke County Animal Shelter. Tamo su ostavljeni psi Tor i Mala Sara Li, dva nerazdvojna mališana. Malo je reći da tuguju. Ipak, ovo nije klasična priča u kojoj vlasnik ostavlja svoje ljubimce i odlazi bez pozdrava. Ovaj čovek je bio primoran to da uradi jer je ostao bez kuće. Do poslednjeg trenutka, on je odlagao ovaj čin, ali je na kraju teška srca ipak morao da se rastane od svojih četvoronožnih mališana. Učinio je to sa nadom da će se ponovo sresti.

pismo ostavljenog psa petface
Tor i njegova najbolja prijateljica Mala Sara Li

Zaposleni u prihvatilištu daju sve od sebe da nađu hraniteljske porodice za ove lepotane, dok njihovi vlasnici ne stanu na noge. Pas Tor je rešio da svoje trenutne emocije, kao i odnos sa svojim voljenim vlasnikom, u vidu pisma podeli da društvenoj mreži Facebook.

Pročitajte još: Ostavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog ne želi da se odvoji!

Dirljivo pismo ostavljenog psa, prenosimo u celosti:

Izgubio sam svoju porodicu danas, tako da mi oprostite što trenutno nisam pri sebi. Priznajem da sam uplašen – toliko novih zvukova, mirisa i ljudi koje ne poznajem. Uprkos tome što sam uplašen, učen sam da volim i da budem pristojan, pa sam poljubio lice svake osobe koju sam ovde susreo. A najviše na svetu bih voleo da je moj tata ovde.

Gledao sam ga danas kako odlazi sa suzama u očima. Video sam koliko mu je bolno što nas ostavlja. Uspeo sam da čujem njegove telefonske razovore sa porodicom i prijateljima i zaključio sam da niko od njih nema mesta za nas. Sada stvarno mislim da nikada više neću videti svog tatu. Vidite, on se trenutno nalazi u veoma teškom periodu, pošto mu je kuća oduzeta. Nije se odvajao od nas do poslednjeg trenutka, nadajući se da će se desiti čudo. Na kraju, ono se nije dogodilo. Rekao mi je da budem dobar dečak, poljubio me u čelo i rekao da me voli. Dodao je da će po mene doći nova porodica i poželeo je da i njima pokažem ljubav i pažnju koju sam prema njemu osećao, a ja ću to sigurno i uraditi. Moj tata želi da svi vi znate da sam ja stvarno dobar momak i nežna duša koja može da pruži mnogo ljubavi. Ovde sam sa svojom najboljom drugaricom na svetu – Malom Sarom Li. Ona je pravi dragulj, a uvek smo jedno od drugog imali ljubav i podršku, a tako je i sada. Jedna teta iz prihvatlišta mi je rekla da se naše fotografije dele svuda i da će slatke bebice poput nas sigurno naći novu porodicu. Zato vas molim da i vi podelite naše fotke, ako vam nije problem. Možda nas novi gospodar već traži…ili se bar ja nadam da je tako. Iskreno, počinjem da se pitam da li čuda postoje. Moj tata mi je rekao da postoje i da nikad ne gubim nadu. Ukoliko želite da budem deo vaše porodice, kontaktirajte devojke iz prihvatilišta. Da li sam vam već rekao da volim druge pse i decu, čak i previše?!
S ljubavlju, Tor.

pismo ostavljenog psa petface

Mi se svim srcem nadamo da će ove dušice ubrzo naći dom. Još više se nadamo da će se oni što pre ponovo ujediniti sa svojom pravom porodicom. Mi znamo da čuda postoje i verujemo da će tako i biti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNikola (23): Nadležni, PODHITNO se pozabavite borbama pasa, inače će se incidenti nastavljati!
Sledeći tekstSVILAJNAC: Prošlo je skoro 2 godine, a Stefi i dalje traga za ukradenim psima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime