Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNO: POTERA ZA AUTOMOBILOM ZAVRŠENA – Pogledajte ko je uhapšen!

NEVEROVATNO: POTERA ZA AUTOMOBILOM ZAVRŠENA – Pogledajte ko je uhapšen!

0
pit bul

Policija u Spokejnu u državi Vašington je primila nekoliko hitnih poziva zbog automobila koji vozi nepravilno i nepredvidivo na međudržavnom putu. Automobil je navodno naleteo na više vozila pre nego što ga je policija primetila. Započela je prava potera za beguncem pri brzini od gotovo 160 km na sat u kojoj je učestvovalo nekoliko policijskih vozila.

jurnjava

BIG POPPA JE DANAS TUŽAN: Buldog u karantinu gleda sa svog balkona kako se deca igraju.

Begunci su konačno skrenuo sa autoputa na uzani asfaltirani put kroz pešačku zonu sve zajedno sa policijom koja ga je pratila. Najzad, patrola iz Spokejna je postavila traku sa šiljcima preko puta što je usporilo vozilo i na kraju ga i zaustavilo. Kada su policajci, krajnje oprezno prišli zaustavljenom automobilu imali su šta i da vide: za volanom je sedeo pas rase Pit bul, a na suvozačevom mestu njegov vlasnik!!!

vadjenje automobila

TRAŽIMO PRAVDU: Ovom psu je komšinica, iz čista mira RAZBILA GLAVU, a posledice su UŽASNE!

Tokom ispitivanja posle hapšenja, Alberto Tito Alehandro star 51. godinu je izjavio da je svog ljubimca – učio da vozi! Portparolka Državne policije Vašingtona, Hiter Aktman je izjavila: „12 godina sam bila policajac na terenu. Učestvovala sam u mnogim jurnjavama za vozilima, ali nikada nisam čula ovakvo opravdanja… da su učili svog psa da vozi!“ Volela bih da mogu izmisliti tako nešto.“ U ovoj državi je protivzakonito da vozač ne sedi na vozačevom sedištu motornog vozila i to je samo jedna od optužbi koja se sprema ovom neodgovornom vlasniku nesrećnog psa. Suočava se i sa optužbama za nesmotreno ugrožavanje, nesmotrenu vožnju, pokušaj bekstva, vožnju pod uticajem droga i opiranje prilikom hapšenja.

pit bul vozač

ŠOKANTNO: PREMRŠAVI PAS OSTAVLJEN U POLJU DA UGINE

A nesrećni vozač – pit bul? Radi se o ženki koja je takođe „privedena“. Srećom ili nesrećom, sprovedena je u jedno prihvatilište za životinje. Kakva će joj biti dalja sudbina za sada je nepoznato. Međutim, za nju postoji jedna velika „olakšavajuća okolnost“. Naime, policajci koji su učestvovali u poteri i izvršili hapšenje, nju su opisali kao „vrlo slatku devojku“.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.