Naslovna VESTI PSI ŠTA KAŽETE NA OVO: Pitbul Brinet postala GRADONAČELNIK!

ŠTA KAŽETE NA OVO: Pitbul Brinet postala GRADONAČELNIK!

1
Pitbul petface

Pitbul po imenu Brinet postala je gradonačelnik jednog malog američkog grada. Preuzela je dužnost od svoje „koleginice“, border koli Lusi Lu, uz obećanje da će širiti mir, razumevanje, ljubav.

Takođe, novi gradonačelnik će se u budućnosti zalagati za sprečavanje diskriminacije pasa na osnovu rase, obzirom da i sam pripada rasi koju mnogi smatraju opasnom.

NE VERUJU POLITIČARIMA: Građani Barsuala žele da mačak bude njihov gradonačelnik!

Pitbul Brinet je svojim toplim očima i osmehom, osvojila čak 3.367 glasova i tako pobedila svoje krznene kandidate – mačku, pile i jednog magarca 😉

Pitbul petface

Izbori su održani i zbog pomoći „Rabbit Hash General Store“, prodavnici koja je srušena u požaru koji ju je zahvatio u februaru! Svaki glas je koštao 1 dolar, a birači su na taj način donirali 8.965 dolara, koji će se utrošiti u obnovu prodavnice!

OVAKO MOŽEMO SVI: Evo kako je Čile rešio problem pasa lutalica!

Pitbul petface
Lusi Lu

Ovaj grad je inače poznat u svetu po tome što su čelnici životinje 😉 Tako je Brinet treći pas gradonačelnik, nakon pomenute Lusi Lu i Gufi Bornemana – prvog čelnika grada 1988. godine.

Naravno, ova titula je ceremonijalnog karaktera, ali kako psi gradonačelnici privlače veliki broj turista, ovo mestašce i njegovi stanovnici uspevaju da zarade lepe količine novca. A pri tome i uživaju! 😉

1 KOMENTAR

  1. Vidiš dobre ideje za promociju životinja i njihovih prava.
    Stvarno simpa ideja.
    Drago mi je da je “gradonačelnik” pit bull, malo po malo ljudi shvaćaju da je pit pas isto kao i drugi. Prepun ljubavi i veselja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.