Naslovna VESTI PSI UH: Pit bul plače kad je shvatio da će biti UDOMLJEN konačno!...

UH: Pit bul plače kad je shvatio da će biti UDOMLJEN konačno! (VIDEO)

0
plače petface

Ovu rasu prate najveće predrasude – da su predstavnici agresivni, opasni, neprijateljski nastrojeni,..Zovu ih „mašinama za ubijanje“ i „ljudožderima“.

VRLO EMOTIVAN VIDEO: Tužan pas plače jer je shvatio da je napušten!

O pit bulovima u medijima ste do pre nekoliko godina mogli da slušate isključivo u lošem kontekstu, kako su nekog ujeli ili napali, ali nikada o njihovoj požrtvovanosti i odanosti vlasniku. Možemo samo da zamislimo kako su to proživljavali vlasnici pasa ove toliko pominjane rase, koji su najbolje znali da njihov ljubimac nije takav.

plače petface

Ne znamo da li su ti isti mediji znali da je ovo prva rasa koja je bila preodređena da čuva bebe. Popularni bebisiteri su vremenom postajali lojalni, nežniji i odani ljubimci željni ljubavi.

Međutim, statistika ostavljanja i napuštanja predstavnika ove rase govori u prilog tome da su pitbulovi najčešće žrtve predrasuda!

Video priča o Đusu, psu koji plače, ujedinila ljubitelje životinja!

VIDEO koji smo pronali na stranici International Society for Animal Rights bukvalno nas je navela KO SMO MI DA USDIMO BILO KOM ŽIVOM BIĆU? Mi, koji smo te iste pse ostavili na ulici, odrekli ih se,…mi smo ti koji će reći da je neko dobar ili loš?

Primer ovog pitbula, koji plače kad je shvatio da će biti UDOMLJEN konačno, dokazuje samo da ŽIVOTINJ EIMAJU EMOCIJE veće od ljudskih i da se prema njima moramo osnositi sa punim poštovanjem 😉

VOLIMO PITBULOVE, A VI?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSLIKA IZ KRALJEVA KOJA VRAĆA VERU U LJUDE: Deka sa štapom u igri i maženju sa uličnim psom!
Sledeći tekstTeorija o psećim godinama pada u vodu: Svaki pas drugačije stari!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime