Naslovna VESTI PSI PLAKAĆETE OD SMEHA: Pas je “pustio goluba”, a onda je MAČKA URADILA...

PLAKAĆETE OD SMEHA: Pas je “pustio goluba”, a onda je MAČKA URADILA NEŠTO zbog čega se ceo svet smeje! (VIDEO)

0
plakacete od smeha petface

Jedna urnebesna situacija između psa i mačke zabavila je milione ljubitelja životinja, ali i svih onih koji su je pogledali, što putem društvenih mreža, što putem portala koji su podelili ovaj urnebesni video.

Da se psi i mačke zaista vole nema sumnje, ovaj video to pokazuje. Zapravo, ovaj video pokazuje pravu ljubav između “psa i mačke”, oni kakvu svi znamo.

Naime, šta se zapravo dogodilo? Na krevetu su ležali pas i mačka, pas je spavao i, da se tako narodski izrazimo, “pustio goluba”. Onda je mačka učinila nešto neverovatno – POGLEDAJTE: 

Mit ili istina – da li se psi i mačke vole ili ne?

Izreka: “Vole se kao pas i mačka ” –  uvek upućuje na neslaganje između pojedinaca i netrpeljivost koja među njima vlada. Međutim, od svakog pravila, postoji izuzetak, a mi smo za vas pripremili ne jedan, već  15 „izuzetaka“. A gotovo smo sigurni da, kada pregledate celu galeriju, dovešćete u pitanje valjanost ove izreke.

Svima je poznato da se psi i mačke ne vole. Da li ste se ikada zapitali zašto je tako? Pre nego što su oni počeli da žive u zajednici sa ljudima, svoju hranu su morali da ulove sami. Samim tim, jedni drugima su bili konkurencija, pa su se često sukobljavali kako bi preživeli. Danas, budući da većina pasa i mačaka živi pod čovekovim krovom, razloga za nesporazume ove vrste ne bi trebalo da bude. Međutim, ovaj sukob im je ostao usađen u genima.

pas i mačka petface

Takođe, među njima postoje i razlike u navikama  i ponašanju. Psi su mahom druželjubiva i srdačna bića, pa nisu bez razloga čovekovi najbolji prijatelji. Sa druge strane, mačke su više osobenjaci koje imaju svoj posebni svet i više su okrenute sebi, nego drugima.

Treba imati u vidu i da oni svojim govorom tela, ukazuju na različita osećanja. Pa tako, dok kod pasa, mahanje repom ukazuje na to da su srećni i prijateljski nastrojeni, kod mačaka to nije slučaj i može upućivati na to da su ljute.

pas i mačka petface

Kada osvetljavamo ovaj sukob, ne treba ni da zaboravimo da je psima svojstveno da „ganjaju“ sitnije životinje, pa tako i mačke. Pa tako često imamo situacije da krznene primadone spaze „neprijatelja“, počinju da beže, a psi, sa druge stranje, to doživljavaju kao poziv za igru.

Smatra se da pravim vaspitanjem, od najranije dobi, vlasnici mogu preduprediti neželjeno ponašanje među psima i mačkama, a da mogu stvoriti čak i harmonične odnose. Ipak, ne treba izgubiti iz vida da, ipak, postoje rase koje ipak ne mogu razviti potpunu toleranciju prema mačijem svetu.

PROČITAJTE I:

“Zovem se Kiko, mali sam i preplašen zbog napada psa, OD KOJEG SAM DOBIO 5 ŠAVOVA!” (VIDEO)

ZLATNI RETRIVER ČUVAO IGRAČKU MISLEĆI DA JE PRAVA BEBA: Ovako nešto još niste videli! (VIDEO)

ZLOČIN PRETI DA PRERASTE U TRAGEDIJU: Od otrova kojima se truju životinje NAJUGROŽENIJA DECA!

Sada, pošto smo razmotrili ovaj sukob u životinjskom svetu, koji vlada od najdavnijih vremena, predlažemo vam da pogledate našu medenu galeriju. U njoj su prikupljene fotografije, koje su sve samo ne prikaz neprijateljstva ove dve vrste.

Mi uvek glasamo za mir i ljubav, a vi?

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.