Naslovna VESTI PSI Pronašli su je u PLASTIČNOJ KESI, u veoma lošem zdravstvenom stanju!

Pronašli su je u PLASTIČNOJ KESI, u veoma lošem zdravstvenom stanju!

0
plasticnoj kesi petface

Ši Cu je bio umotan u kesu za smeće kada su ga dve osobe dovele u sklonište Richmond Animal Care and Control prošle sedmice u Virdžiniji. Pas je bio u užasnom stanju – veliki deo krzna je otpao, a koža je imala infekciju koja nije bila tretirana godinama.

-Pronašli su je u ovoj plastičnoj kesi iza stare crkve na južnoj strani grada, rekla je direktorka RACC Kriti Čips Peters dodajući da su je pokupili i doveli u sklonište.

BAR: Pas na ivici života zamotan u plastičnu kesu i bačen u kontejner!

Peters nije bila u skloništu tada, ali su mu službenici poslali sve šta se dogodilo u vezi ovog psa i upoznali je sa tim šta se dešava.

-Bila sam ljuta kada sam pročitao sve, ali u drugu ruku i srećan jer samo sada mogli da ga lečimo i da mu pomognemo, rekla je Peters.

plasticnoj kesi petface

Osoblje je odmah počelo da se brine o psu, sada po imenu Anabel, počeli su od kože, a zatim su stupili u borbu sa infekcijom respiratornog sistema, konjuktivitisa i problema sa zubima.

-Pas uopšte nije imao veterinarsku negu, tako da ćemo se sada o njoj pobrinuti da joj pomognemo maksimalno koliko možemo. Lečenje će joj pomoći da se u potpunosti oporavi, navela je Peters.

Kada počne da joj raste krzno, sve će biti bolje. Odmah će se osetiti zdravije i samopouzdanije.

-Uprkos svemu što je prošla, Anabela je sada najsrećniji i najslađi pas na svetu. Mi joj pomažemo da dobije sve potrebne tretmane i negu. Tako je slatka i ljubazna i uvek nas podseća da su životinje koje dolaze kao jako loši slučajevi, zapravo veoma dobre i umiljate prema ljudima, objasnila je Peters.

INDONEZIJA: Psi vezanih njuški, u plastičnim kesama na putu ka sigurnoj smrti!

Anabela ima oko pet godina i sada se uglavnom odmara od teškog perioda u životu, ali podjednako uživa u društvu ljudi. Voli da upoznaje nove ljude.

-Ona je ljubazna i srećna, a njen duh je neverovatno pozitivan. Nije tužna, niti uplašena, obožava da se igra, rekla je Peters.

Anabela će ostatiu RACC dok se ne oporavi u potpunosti, ali je sklonište već u potrazi za njenim novim domom.

Srećna je i zadovoljna, nije dozvolila da je sve ružno iza nje pokoleba. Sada uživa u društvu svojih staratelja i čeka svoj novi dom pun ljubavi samo za nju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNjegovi vlasnici su postali beskućnici, a voljom dobrih ljudi život mu se PROMENIO!
Sledeći tekstNEVEROVATNA SLIKA: Gordijev čvor od veveričjih repova

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime