Naslovna VESTI PSI PODVIG MESECA: Policajac spavao sa spasenim psom u boksu, DAJUĆI MU PODRŠKU!...

PODVIG MESECA: Policajac spavao sa spasenim psom u boksu, DAJUĆI MU PODRŠKU! (VIDEO)

0
podvig meseca petface

U junu 2014. godine, policijska uprava u Klivlendu je dobila poziv da je jedan pas brutalno prebijen na ulici. Oficiri su odmah preuzeli akciju na osnovu poziva i otišli na lice mesta. 

Ono što su zatekli bilo je strašno. Kada je policija došla na lice mesta videli su da je čovek, koji je zlostavljao psa, udario ovu nesrećnu životinju ciglom i da je pokušao da je uguši.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Pas je nekako smogao snage da ustane, nakon što je video da policajci dolaze, i odmah je ušao u njihov automobil, i tako pokazao svu svoju lepotu i nežnost duše koju je nosio u sebi. 

Jedan službenik, Brandon Melbar je pristao da se brine o pit bulu znajući koliko je teško udomiti jednog ovakvog psa. Međutim, njegovo druženje sa kucom je rezultiralo tome da se zaljubi u njega i reši da ga usvoji. 

podvig meseca petface

Ovo nije bio prvi niti jedini put da policajci iz Klivlenda usvoje psa kojeg su spasili. Jedan policajac po imenu Džon Lions, čak je ležao u boksu sa spasenim psom, koji je bio zlostavljan. On je trudio da psu ugodi što je više mogao, a njegova supruga mu je pomogla u tome. 

Međutim, da se vratimo na kucu sa početka priče, ona je odbila ime Harvard i započeo je normalan život, konačno. Svi su srećni i zadovoljni što je pas dobio novu šansu za život i što će uživati u svom novom domu. 

Ovo je zaista jedna  predivna priča, bravooo! 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)
Sledeći tekstBUVE SU JE UNIŠTILE: Njen vlasnik je u domu, a nju i njene bebe su hrani komšije – OVA ŽENKICA JE VEOMA BOLESNA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime