Naslovna VESTI PSI Olgi je u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći poginula prijateljica, ona sada traga za...

Olgi je u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći poginula prijateljica, ona sada traga za njenim psom!

0
Staford iz Pančeva najnovija petface

Olgi je poginula prijateljica. Jedna od sedam žrtava jučerašnje stravične nesreće. Crni bilans na putevima u Srbiji obeležio je dan za nama. Da podsetimo, u dva strahovita lančana sudara, koji su se dogodili juče na auto-putu Beograd – Niš, kod Jagodine, život je izgubilo 7 ljudi. Nažalost, među njima je i Olgina prijateljica, a ona je danas postavila pretužan status koji je sve ljude rasplakao.

PROČITAJTE I:

DIRLJIV SUSRET bostonskog terijera Reksa i vlasnice nakon SAOBRAĆAJNE NEZGODE

-U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći, na autoputu u pravcu ka Nišu kod Jagodine, mi je poginula prijateljica. Sa njom je u kolima bio pas. Žika, Žile. Nije pronađen. Ako neko vidi psa žute boje, mešanac, sa ogrlicom, čipovan – neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Trenutno nemam sliku kod sebe, napisala je Olga u jednoj Facebook grupi, koja okuplja ljubitelje životinja.

poginula prijateljica petface

Objavljujemo ovaj oglas u nadi da ćemo pomoći da se Žile pronađe, živ. Da ga vratimo među ljude, koji ga očigledno i te kako vole i koji će uz njega možda bar na kratko zaceliti rane.

poginula prijateljica petface

MOLIMO VAS, PODELITE, neka svi obrate pažnju – do sada je mogao stići bilo gde. Njoj je poginula prijateljica, hajde da pomognemo da bar Žileta vrate!

Kontakt osoba: Ogla Cvijić

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.