Naslovna VESTI PSI Pohu su dali još mesec dana života, a njegovi vlasnici su mu...

Pohu su dali još mesec dana života, a njegovi vlasnici su mu priredili put oko sveta! (FOTO)

0
pas umire petface

Kada su saznali da njihov najbolji prijatelj ima još nešto više od mesec dana života, Tomas Nil Rodrigez i njegova verenica odlučili su da mu naprave nezaboravnih mesec dana puta oko sveta! Krenuli su u avanturu širom SAD-a, pa je njihov drugar imao priliku da pliva u Tihom okeanu, poseti muzeje,…
“To je bilo dugo putovanje”, rekao je Rodrigez za „ABC News“. “Proveli smo sedam nedelja sa Pohom, iako je početni plan bio dve nedelje“.
Rodrigez je usvojio Poha 1999. godine, kada je bio štene staro osam nedelja. Iako je 15 godina dug životni period svakog psa, znajući da se bliži kraj njegovom životu, nije nikada lako!
“Negde još u februaru Poh je sve češće bio bolestan. Kada smo se vratili sa jednog puta, on je zaista bio loše”, rekao je Rodrigez.
“Bio sam siguran da neće još dugo moći. Zato smo odlučili da mu za kraj života poklonimo nezaboravno putovanje“, rekao je Rodrigez!

Počevši od marta, porodica je krenula u svoje putovanje iz Kvinsa, Nju Jorka i posetila je oko 35 velikih gradova, u dužini od oko 12.000 milja.
“Prvobitno smo želeli da ga odvedemo do Tihog okeana”, rekao je Rodrigez. “Oduvek sam želeo da ga odvedem da pliva”.
Kada bi se Poh previše umorio ili ga je bolelo i samo hodanje, uživao bi u prizorima, zvucima i mirisa iz njegovog udobnog vagona.
“Čak smo svratili do kuće Walter White’s u Novom Meksiku”, rekao je Rodrigez.
“Često putujem, ali Poh je moj dom, moje dete. Mislim da je to uobičajeno stanje kod mnogih vlasnika pasa. Oni žele da rade ovakve stvari sa svojim psom i provedu divne trenutke, ali ponekad život kaže STOP“, rekao je za kraj Rodrigez!
Preeedivan gest i sreća na Pohovom licu će vam sve reći 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.