Naslovna VESTI POKRENUTA PETICIJA! – Traži se kažnjavanje ubica medveda kod Berana

POKRENUTA PETICIJA! – Traži se kažnjavanje ubica medveda kod Berana

0
pokrenuta peticija

Na platformi peticije.online pokrenuta je peticija kojom se traži oštro kažnjavanje osoba koje su odgovorne za ubijanje ženke medveda.

Da podsetimo, pre nekoliko dana je pronađeno telo mečke u jednom prigradskom naselju Berana u Crnoj Gori. Stručnjaci misle da se medvedica probudila iz zimskog sna i krenula u potragu za hranom. Zbog guste magle se izgubila i dolutala do naselja. Tu je i ubijena pod još uvek nepoznatim okolnostima. O sudbini mečića se ništa ne zna i traga se za njima.

pokrenuta peticija

Ubrzo je policija Berana privela 6 lica na ispitivanje a dve osobe M.Č. (30) i D.G. (36) su zadržani u pritvoru do 72 sata. Oni se sumnjiče za krivično delo ubijanja i mučenja životinja i razaranje njihovog staništa.

Pročitajte i ovo: DIRLJIVA LJUBAV PREMA PSU! – Čovek na samrti živeo dok nije našao novi dom svom ljubimcu

Veliki broj nevladinih organizacija je upozorilo na stanje u oblasti lovstva, a posebno na rasprostranjen krivolov. One zahtevaju uvođenje moratorijuma na lov u periodu od 5 godina. Medved je u u celoj Evropi zaštićena vrsta jer joj preti izumiranje. U Crnoj Gori je zakonom trajno zabranjen lov na medvedice sa mečetom do dve godine starosti i na mužjake i ženke koji su stari do dve godine.

pokrenuta peticija

BEZOBZIRNO I BEZDUŠNO – Ostavio 11 štenaca na ulici. Policija zna ko je počinilac.

Ukoliko želite da se priključite ovoj inicijativi za strogo kažnjavanje počinilaca ovog ubistva močete potpisati peticiju na sledećem linku:

https://www.peticije.online/osuditi_ubice_meke_u_beranama?fbclid=IwAR1IFd3U1Ci8pEykaCdyPLJy1maa1A-9sb0DJ7Kd5jbMekYUNVLrfON8mSs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU REDAKCIJU JE STIGAO DEMANTI! – Objavljujemo ga u celini
Sledeći tekstPOTRESNO! – Njihovi ŽIVOTI su OTKUPLJENI za 50 dolara.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime