Naslovna VESTI POKUŠANO ČUDO: U Britaniji izvedena veštačka oplodnja pande, a vidite šta je...

POKUŠANO ČUDO: U Britaniji izvedena veštačka oplodnja pande, a vidite šta je sve u pozadini!

0
pokusano cudo petface
Foto: Wikipedia

Ovoj vrsti životinja je potrebna pomoć, ali kada ih vidite koliko su slatke, prosto se pitate kako im je za opstanak potrebna bilo kakva intervencija. Reč je o pandama, preslatkim i predivnim pandama. Iz jednog Britanskog Zoo vrta došla je interesantna vest da je jedna ženka, pande oplođena veštačkim načinom oplodnje.

Jedina britanska ženska džinovska panda je veštački oplođena, saopštili su zvaničnici u zoološkom vrtu u Edinburgu u Škotskoj, prenosi Blic.

Iz Zoološkog vrta je rečeno da je prerano da bi se znalo da li je postupak bio uspešan. Zoološki vrt je rekao da je Tjan Tjan imala svoj godišnji zdravstveni pregled u nedelju i da je veštački oplođena pod stručnom veterinarskom brigom. Tian Tian, koja ima 15 godina, imala je mladunce u Kini, ali ne i u Britaniji, gde ona i partner Jang Guang žive od 2011. Njeno ime znači “sunce”.

PROČITAJTE I:

TUŽNE VESTI: Umrla najstarija panda na svetu, Basi!

Svake godine od kada su stigli u Britaniju bilo je pokušaja da ovaj par dobije potomstvo, ali bez uspeha. U Zoološkom vrtu kažu da je period trudnoće za gigantsku pandu obično oko pet meseci.

Svi se nadamo da će veštačka oplodnja, urađena ženki džinovkse pande dobro proći i da će se sve lepo završiti, da ćemo biti za jednu pandu bogatiji.

Želimo novu PANDU na svetu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE ŠALA: Ženi, koja je OBESILA NEVINOG PSA PRED ĆERKOM, napisali PESMU PODRŠKE!
Sledeći tekstMAJMUNOVA UMETNOST: Kad pustiš majmuna da te istetovira! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime