Naslovna VESTI PSI POLA SATA DO SMRTI – Pas izbačen na ulicu na -7° !

POLA SATA DO SMRTI – Pas izbačen na ulicu na -7° !

0

Služba za kontrolu i brigu o životinjama iz američkog grada Ričmonda pokrenula je opsežnu istragu o zločinu koji se dogodio pre nekoliko dana. Sve se dogodilo kada je služba obezbeđenja pronašla izmučenog i gotovo smrznutog psa ispod prozora prostorija Službe za kontrolu životinja.

pas ostavljen da se smrzne

„Bio je stravično mršav i gotovo potpuno promrzao.“ – izjavila je direktorka službe. Šape ovog dvogodišnjeg mešanca boksera su se gotovo potpuno izvrnule i ukočile što je jedan od znakova da je uskoro mogla da nastupi smrt. Direktorka je psa stavila u svoj automobil i odmah odvezla u veterinarsku kliniku. Veterinari su procenili da bi nesrećni pas uginuo u narednih pola sata da nije bio pronađen i spasen.

pas ostavljen da se smrzne

Pročitajte i ovo: Nemi pogled je govorio: SPASI ME!

Tokom istrage je utvrđeno da je još uvek neidentifikovana osoba tokom noći došla do zgrade Službe za kontrolu životinja i iz putničkog automoila iznela i ostavila psa pored zida zgrade. Potom se odvezla u nepoznatom pravcu. Temperatura na ulici u tom trenutku je bila -7%° Celzijusa.

Ostavljen na hladnoći

Direktorka i svi zaposleni u Službi su potrešeni ali veoma frustrirani. Naime, mnogobrojni sudski procesi koje su pokrenuli tokom proteklih godina nisu imali očekivane efekte kako bi se sprečili ovakvi zločini. Prema njenim rečima, sudije uglavnom nisu adekvatno osuđivali počinioce zlostavljanja i mučenja pasa.

pas ostavljen da se smrzne

Pročitajte i ovo: ČIN LJUBAVI! Legla je na grob svog prijatelja.

Iako su rešeni da pronađu osobu koja je učinila ovo zlodelo, ne očekuju da će sve dobiti odgovarajući sudski epilog. Sudija će reći: Pa nije ubio psa, mogao je da ga baci na đubre, i osudiće ga na malu novčanu kaznu“ – izjavila je direktorica Službe.

pas ostavljen da se smrzne

Snimci nadzornih kamera pokazuju da je jadni pas čitavih 7 sati teturao i padao oko zgrade kod koje je ostavljen po velikoj hladnoći pre nego što je pao od iscrpljenosti. Pronađen je u poslednjem trenutku.

Izvor:  wtvr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNemi pogled je govorio: SPASI ME!
Sledeći tekstNAJZAD SREĆA! Tužna kuja kojoj niko nije došao na zabavu za Dan zaljubljenih osetila ljubav!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime