Naslovna Komercijalna grupa HVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE...

HVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE za napuštene!

1
POLA TONE HRANE za napuštene petface

POLA TONE HRANE za napuštene: Jedna ideja ujedinila je sve ljubitelje životinja, jedna ideja proširila se širom naše zemlje ali i van njenih granica, jedna ideja probudila je ono najhumanje u nama.

Ideja da otvorimo naša srca i nahranimo gladne pse i mace! Posle skoro godinu dana, posle mnoogo dirljivih priča, nebrojano lajkova, isto toliko komentara i šerova, najhumanija igra za ljubimce NAŠE VELIKO SRCE bliži se kraju!

Pročitajte još:
Biramo psa i macu sa najvećim srcem! Pomozite nam!

Samo zahvaljujući vama, naša glavna nagrada teška je neverovatnih 520 kilograma. Dobro ste čuli – POLA TONE HRANE za napuštene sakupljeno je zahvaljući vašim ljubimcima, vašim nominacijama i želji da pomognete odbačenima!

POLA TONE HRANE za napuštene friskies petface

Za ovu nagradu trenutno se bori 42 ljubimca, oni koji su po mišljenju svih korisnika Interneta “doneli” najdirljivija i najemotivinija osećanja. Nagradi se raduju svi i svi je sa nestrpljenjem očekuju!

Pročitajte još:
Čemu nas sve mogu naučiti naši kućni ljubimci?!

Zato vas pozivamo da odaberete onog ljubimca i ono mesto na koje želite da stigne naša nagrada. Podržite ih svojim glasom i usrećite one ljubimce koji će je ushićeno sačekati. Osim pobedničkog mesta, izabraćemo i PSA I MACU najvećeg srca, one koji su se za dlaku izdvojili u svojoj humanosti!

Znamo da je mnogo mesta i mnogo kuca i maca kojima je nagrada potrebna, ali hajde da zajedno, za početak, pomognemo jednom “toplom” mestu na kome se čuvaju oni koje neki drugi nisu hteli da čuvaju!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMIMO PRAVILA: Princ Hari pobegao obezbeđenju, samo da bi se poigrao sa psom!
Sledeći tekstFENOMENALNA GALERIJA: 20 najboljih životinjskih selfija ikada

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime