Naslovna VESTI PSI ISPUNILI SMO NOVOGODIŠNJU MISIJU: Prikupljeno POLA TONE HRANE za napuštene ljubimce Srbije!

ISPUNILI SMO NOVOGODIŠNJU MISIJU: Prikupljeno POLA TONE HRANE za napuštene ljubimce Srbije!

3
POLA TONE HRANE petface

Događaj humanitarnog karaktera „Deda Mraz za kućne ljubimce“ u prethodne tri nedelje okupio je ljubitelje životinja raznih vrsta u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu.

Svi oni sa svojih neverovatnih 820 ljubimaca došli su na druženje sa Deda Mrazom, ali u isto vreme prikupili i preko 500 kilograma hrane i opreme za napuštene ljubimce ovih gradova. Dobro ste čuli, POLA TONE HRANE!

POLA TONE HRANE petface

Prvi koje je Deda Mraz obradovao paketićem i fotografisanjem bili su ljubimci Novog Sada. Čak 284 pasa, mačaka, hrčaka, papagaja, kornjača i kunića družilo se u holu BIG šoping centra i upoznalo najpopularnijeg dekicu na svetu. Vlasnici ovih veselih ljubimaca prikupili su neverovatnih 350 kilograma hrane i opreme za napuštene kuce i mace Novog Sada, koji su otišli u šape štićenika Udruženja za zaštitu životinja „SPANS“.

POLA TONE HRANE petface

Usledili su i beogradski ljubimci – 255 maca, kuca, kunića, kornjača i jedan ježić prodefilovali su sa svojim vlasnicima kroz hol tržnog centra Delta City i upoznali Deda Mraza koji je za njih imao brojne poklone. Ni ovi ljubimci nisu zaboravili na svoje napuštene drugare, te su njihovi vlasnici prikupili oko 100 kilograma hrane, poslastica, krevetića, amova, povodaca i druge opreme za napuštene četvoronožne stanovnike prestonice. Sve to dobile su napuštene živtinje o kojima se brine Udruženje za zaštitu i prava životinja „Klepma“ iz Zemuna.

POLA TONE HRANE petface

Tradicionalno, već treći put zaredom, Deda Mraz je posetio i kragujevačke mezimce i zabavljao se sa njima gotovo tri sata u holu tržnog centra Kragujevac Plaza. Morski prasići, hrčci, papagaji i naravno, mace i kuce, fotografisali su se sa Deda Mrazom i dobili preukusne paketiće. Na događaju je bilo i Udruženje „Crvena Šapica“ koje je uspešno udomilo tri šteneta i sa sobom ponelo preko 50 kilograma hrane i opreme za ljubimce o kojima brinu.

POLA TONE HRANE petface

Svih 820 ljubimaca koji su se družili sa Deda Mrazom na novogodišnjim žurkama, sada imaju priliku da postanu i jedan od 12 Deda Mrazovih pomoćnika i osvoje vredne nagrade, a oni koji nisu stigli na druženje, ne moraju da brinu jer Deda Mraz će biti tu i iduće godine.

POLA TONE HRANE petface

MI MOŽEMO SAMO DA KAŽEMO, HVALA SVIMA KOJI SU BILI DEO NAŠE NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNO: Nije imao posao, a onda ga je ovaj supermarket zaposlio – i njega i psa!
Sledeći tekstZAŠTO? Vlasnici ostavili starog psa na hladnoći da umre od gladi!

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime