Naslovna VESTI PSI POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK: Policajac je čekao pomoć za povređenog psa

POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK: Policajac je čekao pomoć za povređenog psa

0
policajac pomogao psu

Ovo je definitivno jedna od priča koja vraća veru u ljudsku dobrotu. Kada je Džošua Fioreli, policajac sa Floride, radeći kao i obično svoj posao, ugledao teško povređenog psa na ulici, istog trenutka je znao da mora da stane i pomogne.

Pas je u agoniji ležao kraj puta nakon što ga je udario auto. Očigledno je bio u strašnim bolovima, a Džošua je na licu mesta odlučio da učini sve što je u njegovoj moći kako bi kučencetu bilo lakše. Seo je kraj povređene ženkice i pokušao da je uteši pokrivši je svojom policijskom jaknom kako bi joj bilo toplo, a ona se nije bunila, iako je sigurno bila uplašena.

policajac pomogao psu

Zapravo, izgledalo je da je ovaj ljubazni policajac bio upravo ono što joj je bilo potrebno – prijateljsko lice koje će joj praviti društvo i pozvati pomoć. Fioreli je ostao kraj svoje nove krznene prijateljice dok veterinari nisu stigli.

BRAVO, BRAVO, BRAVO! – Spasli psa iz kanalizacije!

“Bilo je hladno, a ona je bila sva mokra. Nije imala nikoga da joj pomogne tako da sam rešio da ja budem ta osoba. Znam da mnogi psi imaju odbrambeni stav kada su povređeni, ali ona se uopšte nije ponašala tako”, rekao je policajac novinarima.

policajac pomogao psu

Priča ima srećan kraj. Povređena ženkica je odvedena u azil za životinje i odlično je podnela operaciju noge, posle koje se brzo oporavila. Međutim, zaposleni u azilu nisu uspeli da dođu do vlasnika budući da kuca nije bila čipovana, tako da Fiona, kako su je nazvali, sada čeka da pronađe svoju novu porodicu i dom.

policajac pomogao psu

UHAPŠENO 6 KRADLJIVACA PASA: Oslobođeno 83 ukradena psa koji se vraćaju vlasnicima!

Policajac Fioreli se osvrnuo i na to što Fiona nije imala mikročip i pozvao vlasnike pasa da obavezno čipuju svoje ljubimce: “Vodite računa o njima. Oni su možda samo jedan deo vašeg života, ali ste vi njihov čitav život”, poručio je. A nešto posle ovog događaja, Džošua Fioreli je od kolega dobio i priznanje: nagradu za saosećanje. Po našem mišljenju, potpuno zasluženo.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO, BRAVO, BRAVO! – Spasli psa iz kanalizacije!
Sledeći tekstKAMEN DA ZAPLAČE: Preživeli jer su se hranili ostacima braće i sestara?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime