Naslovna VESTI ZA SVAKU POHVALU: policajac pomogao ježu

ZA SVAKU POHVALU: policajac pomogao ježu

1
policajac pomogao ježu petface

policajac pomogao ježu: U poslednjih dva dana, po portalima i društvenim mrežama, cirkuliše divna vest o plemenitom činu jednog mladog čoveka. A o čemu se zapravo radi?
Znamo da svaki posao sa sobom nosi i neke nepredvidive zadatke, a neretko se, pred svakim zaposlenim ukaže po nešto što narušava radnu rutinu. Tako je i u našoj današnjoj priči. Naime, ovaj mladi hrvatski policajac, postavljen je da reguliše saobraćaj na pulskom Vidikovcu. Nakon izvesnog vremena, pojavio se jedan „pešak“ i krenuo neoprezno da prelazi ulicu. Za svakog policajca je to znak da treba da odreaguje. Tako je bilo i u ovoj situaciji. I tu ama baš ništa ne bi bilo čudno, da taj „pešak“ nije ni manje ni više – jež.

Ovaj mladi čovek je, čim je opazio o čemu se radi, ne časeći časa, zaustavio saobraćaj, kako bi ovaj mališan stigao baš tamo gde je krenuo – u šumu. Sa tom njegovom odlukom, saglasili su se i svi učesnici u saobraćaju. Svi oni su strpljivo čekali, dok je ovaj bodljikavi stvor, prelazio ulicu, a mnogi od njih su oduševljeno fotografisali prizor

Pomozite uvek i svuda, baš svakom, jer svaki život je bitan!!!

Izvor: 24 sata

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.