Naslovna VESTI PSI POLICAJAC SVETAC – Čekao da mu jadan pas poveruje da bi ga...

POLICAJAC SVETAC – Čekao da mu jadan pas poveruje da bi ga spasao!

0
policajac svetac spasava psa

Policajci koji kontrolišu brzinu na putevima nisu baš omiljeni kod vozača koji se ne pridržavaju propisa. Kej Fiorelo je odahnula kada je prošla pored jednih patrolnih kola jer je policajac nije zaustavio. Samo nekoliko trenutaka kasnije pored puta je videla iznemoglog psa. Nije mnogo razmišljala i vratila se do policijskog automobila da zatraži pomoć.

policajac svetac spasava psa

„Policajac je samo pitao gde je pas i krenuo“ – priča Kej. Kada su stigli do psa videli su da je u izuzetno lošem stanju. Jedva je disao, bio je preplašen i činilo se da je na ivici snaga. Plašili su se da će svakog trenutka izdahnuti.

Pročitajte i ovo: PROBUDILA JE VRISKA – Žena je našla štene čivave sa strelom u vratu!

Policajac Tjudors je pronašao jednu kandu i u nju usuo malo vode. Nesrećni pas je sve odmah halapljivo popio ali je i dalje bio veoma uplašen i nepoverljiv. Policajac nije hteo da rizikuje teže povrede pa je otišao do svog automobila, izvukao stolicu i veliki kišobran.

policajac svetac spasava psa

Odlučio je da sedne i čeka da se pas primiri i povrati pomerenje. Dao mu je još vode. Rekao je da će ostati tu sve dok pas ne poveruje da će mu pomoći. Kada bude spreman, odvešće ga u sklonište ili svojoj kući.

policajac svetac spasava psa

Posle dva sata, Tjudor je uspeo da bezbedno prenese psa do svog automobila i da je preda u lokalno sklonište. Veterinarski pregled je pokazao da kujica ima slomljenu karlicu, da je izuzetno dehidrirana i mršava i da će joj biti potrebna operacija i dugotrajan oporavak i lečenje.

policajac svetac spasava psa

Kej Fiorelo je pokrenula akciju prikupljanja novca kako bi se pokrili troškovi operacije i lečenja. I vrlo brzo, veliki broj ljudi se odazvao i poslao donacije. Kujica je dobila ime Princeza i zaista posle nekoliko nedelja je bila spremna da dobije novi dom.

Pročitajte i ovo: SLAVLJENIK SPASAO JEDAN ŽIVOT – Napustio svoj rođendan da bi spasao psa iz reke

Pogodite ko je usvojio Princezu? Upravo policajac Tjudor. Za njega i njegovu porodicu ni jednog trenutka nije bilo dileme da je Princeza pripadala baš njihovom domu. Uostalom, kako kaže Kej: „Verujem da je njegovo prisustvo u tom trenutku i na tom mestu jedna od malih poruka koje nas podsećaju na dobro u našem svetu.“

policajac svetac spasava psa

Princeza danas živi novi život, zahvaljujući Kej i policajcu kojeg s razlogom možemo nazvati Svecem.

Izvor:  ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPROBUDILA JE VRISKA – Žena je našla štene čivave sa strelom u vratu!
Sledeći tekstLUKA JE OTIŠLA! – Vojni pas koji je izgubio nogu u Afganistanu ispraćen uz najviše počasti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime