Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Policija na tragu zlostavljaču pasa iz Pančeva. Jedna ženka –...

NAJNOVIJA VEST: Policija na tragu zlostavljaču pasa iz Pančeva. Jedna ženka – nažalost uspavana!

2
Leš psa najnovija petface

Po svemu sudeći, Policija u Pančevu dobro radi svoj posao. Naime, kako je saopštila Zora Kolarski, vleiki zaštitar i ljubitelj životinja, zahvaljujući brzoj reakciji inspektora PU Pančevo slučaj zlostavljanja i prebijanja pet pasa će uskoro biti rasvetljen!

– Pretučeni i izmučeni, psi su u četvrtak, 18. avgusta, doveženi u vezanim najlon džakovima u službu Zoohigijene. Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“ iz Pančeva podnelo je u petak, 19.08.2016. godine krivičnu prijavu PU Pančevo protiv NN lica za krivično delo ubijanje i mučenje životinja, član 269 Krivičnog zakonika. U ponedeljak, 22. avgusta, inspektor Pu Pančevo preuzeo je predmet i već u toku dana došao je do određenih saznanja na osnovu kojih je obavio saslušanje svedoka, napisala je Zora.

Nakon saslušanja i glavnog osumnjičenog, Policija će predmet uputiti Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Kako je saopšteno, „Ekolibrijum“ će, u svojstvu podnosioca krivične prijave, uputiti zahtev PU Pančevo za izdavanje uverenja koji se odnosi na slučaj pet pasa, a zbog dobijanja zvaničnih informacija o događaju.

Da podsetimo, radnik higijene pored kontejnera u Pančevačkom naselju Kotež II pronašao je pet džakova sa psima, spakovao džakove u vozilo i doneo u Zoohigijenu. U džakovima su bili prebijeni i uplašeni psi, od kojih je jedna kujica prebijena do te mere da je na krjau morala biti USPAVANA!

– Nažalost, uspavana je. Maša joj je bilo ime. Gradski pas vraćen pre nedelju dana na lokacuju. Osim kičme pukla joj je i lobanja, nekoliko rebara, jetra i da ne nabrajam dalje… Ovi psi su se plašili i svoje senke, ko zna koliko ih je ovo dodatno istraumiralo, dodala je gospođa Kolarski!

Nadamo se, bar, adekvatnoj kazni za ovog ili ove monstrume!

2 KOMENTARA

  1. Bas su nam veterinari:”A kicma joj je slomljena daj da je uspavamo!” Nisu jadnicku dali ni sansu…tuga!

    • I da su joj dali šansu, mučila bi se. Bolje da je mirno uspavaju i da joj skrate muke nego da do kraja života trpi bolove.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.