Naslovna VESTI PSI POLICIJA SPASLA PSA! Nestao pas pronađen na neverovatnom mestu!

POLICIJA SPASLA PSA! Nestao pas pronađen na neverovatnom mestu!

0

Policija u Engleskoj je krenula u potragu posle prijave 93-godišnje vlasnice da je njen pas Tobi nestao i da već dva dana ne može da ga pronađe. Ova neverovatna priča – neočekivano ima srećan kraj!

Mali Tobi je po rečima uplašene i usplahirene vlasnice nestao i nikako nije mogla da ga pronađe. Policajac koji je poslat da proveri o čemu se radi i da umiri staru damu prilično je brzo rešio misteriju.

Dok je razgovarao sa uzbuđenom vlasnicom u njenoj kući, nešto je palo sa stola. Kada se on sagnuo da podigne taj predmet ugledao je malo lice koje je uplaženo zurilo u njega i to ispod naslonjača. Bilo je očigledno da se mali Tobi jednostavno zaglavio ispod fotelje!

5 ŽELJA KOJE TREBA ISPUNITI PSU PRE NEGO ŠTO UMRE

Kada je policajac podigao fotelju, tobi je istrčao i skočio u zagrljaj vlasnice. Bio je u dobrom stanju, bez povreda ali veoma žedan i gladan. Policajac je odmah Tobiju dao vode i hrane.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Iako su članovi porodice i komšije tragali za Tobijem po okolini, starica je bila sve više uznemirena. Tako je i došlo do toga da se obrati policiji koja je odmah reagovala. Naravno, više su bili zabrinuti za njeno zdravlje ali srećom, njihova intervencija je urodila plodom.Policajac koji je rešio misteriju je izjavio: „Kućni ljubimci su članovi porodice. Veoma sam srećan što smo uspeli da sačuvamo vlasnicino zdravlje i pomognemo da njen pas bude ponovo na sigurnom.“

GLUMICA TUŽI ČOVEKA KOJI JOJ JE DIVLJAČKI UBIO PSA

Iako je potraga trajala čitava dva dana, Tobi je pronađen na mestu na kojem niko nije ni pogledao. Zašto se za to vreme maleni pas nije ni jednom oglasio – to zna samo on.

IZVOR: FOX NEWS

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDŽINOVSKA SLIKA MAČKE OTKRIVENA U PERUU
Sledeći tekstUPUCAN MAČAK! Pokrenuta opsežna istraga

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime