Naslovna VESTI PSI Policija je našla psa, a nakon što nisu uspeli da mu pronađu...

Policija je našla psa, a nakon što nisu uspeli da mu pronađu dom, udomili su ga sami!

0
policija petface

Dana 31. marta policija Kirtlanda u Ohaju objavila je na svom Facebook nalogu fotografiju psa ispod koje je pisalo: “Nedostaje li nekom?”. Očigledno, u pitanju je bio nečiji pas, ostavljen ili izgubljen, a policija je želela da ovaj četvoronožac nađe svoj dom. Prošle su nedelje bez ikakvih vesti,  a onda je usledilo najbolji mogući završetak ove priče.

Pročitajte još: Rozi, nemački ovčar spašena je sa ulice i postala je policijski pas!

Kao što smo napisali, nedelje su prolazile, a niko nije došao da se raspita za Džona Doa (ime koje se obično dodeljuje nepoznatim osobama). Osoblje cele stanice bilo je istrajno u želji da ovaj mališan dobije dom kakav zaslužuje. I onda, kako se ništa nije dešavalo, odlučili su da mu dom bude – policijska stanica.

policija petfaceZa ovo “udomljavanje” bila je neophodna dozvola gradonačelnika grada, kao i načelnika  policije. Nakon što su formalnosti ispoštovane, dom JD-a (kako od milošte zovu psa), postala je stanica. On ne samo da je postao novi “ukućanin”, već je planirano i da obavlja neke sitne dužnosti. Epilog je najbolji moguć – ostavljeni pas je pronašao dom iz snova, a pored toga služi narodu Kirtlanda u Ohaju:

Svi ljudi ovde u policiji želeli su dobar dom za JD-a. Uz dozvolu nadležnih lica, ovaj pas je sada deo naše Policijske stanice u Kirtlandu. Sa zadovoljstvom napominjemo da je on uneo toplinu i posebnu atmosferu u naš kolektiv. JD se uklopio u naš kolektiv kao da je tu oduvek. Mi smo srećni što ga imamo u našem odeljenju, ali i u našim životima. Svi vole JD-a i on voli sve, napisali su iz ove policijske stanice na svom Facebook profilu.

Pročitajte još: KAKAV TANDEM: Ovaj policajac je udomio mače sa ulice!

Zaista najbolji moguć kraj.

Mališa, srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.