Naslovna VESTI PSI PENZIONISANI POLICIJSKI PAS JEZIVO ZLOSTAVLJAN: Nagrađivan ordenom, pronađen u užasnom stanju!

PENZIONISANI POLICIJSKI PAS JEZIVO ZLOSTAVLJAN: Nagrađivan ordenom, pronađen u užasnom stanju!

0

Kako se ovo uopšte dešava? Imate psa koji je nagrađen ordenom jer je radio svoj posao i rizikovao svoj život u policiji, a sada je dobio “nagradu” da bude ostavljen gladan u dvorištu, lancem vezan za ogradu?

Navodno, na indeksu telesne težine od 1 do 9, on je imao 1. Neverovatno! Kako su mogli da dozvole da toliko bude zanemaren?

PROTIV MONSTRUMA KOJI JE PSE DRŽAO NA 37 STEPENI bez vode pokrenut prekršajni postupak!

Ovo je bilo najgore zlostavljanje psa koje je azil ikada video. Na sreću, pas koji se zove “Nada” se oporavlja iako joj je bila potrebna transfuzija krvi zbog unutrašnjih parazita. Nju još uvek čeka dugačak put oporavka, ali za sada su rezultati dobri uprkos njenom jadnom stanju.

– Čak i posle nedelju dana intenzivne veterinarske terapije, ona još uvek deluje jako loše. Kada je pomazite sa strane možete da osetite svako rebro; njenu kičmu i kosti koje se vide kroz krzno. Zapravo, ona je još uvek na samo pola telesne težine koju treba da ima. Koliko god sada izgleda užasno, ona je 100 odsto bolje nego što je izgledala pre nedelju dana kada smo je prvi put videli…

ČAROBNO – U vijetnamskom kafiću uz kafu se može DOBITI I MAČKA!

– Kada smo otišli da je posetimo, pila je vode, mazila se i čak je i hodala sama. Čak je i “glasom” istakla da joj više odgovara da dobija hranu na svakih pola sata pre nego na svakih 4 sata. Nada će uskoro moći da ide kod svojih novi vlasnika, ali biće pod budnim okom veterinara sve dok ne dobije težinu koju treba da ima. Otprilike mesec dana.

Neverovatno je kako jedan policijski pas može ovako da završi. Ona je čak dobijala i ordenje za svoj posao. Sprečavala je zločine u istom tom komšiluku gde je završila zlostavljana i mučena.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHotel sa ŽIRAFAMA je najdruželjubivije mesto na svetu! (FOTO/VIDEO)
Sledeći tekstPAS HEJZEL I NJEGOVO ŠESTO ČULO: Spasio je vlasnika sigurnog pada u provaliju! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime