Naslovna VESTI PSI Gluvi pas godinama bio zarobljen na lancu, sada uživa u poljupcima i...

Gluvi pas godinama bio zarobljen na lancu, sada uživa u poljupcima i pažnji!

0
poljubac petface

Poljubac u znak zahvalnosti – pitajte Blanka i on će vam sigurno objasniti kako se to radi! Ovaj pas je spasen sa debelog lanca, vodio je težak život, a i dalje nije digao šapu od ljudi. 🙂

Kada je žena koja radi u jednom lokalnom azilu videla da je Blanku hitno potrebna pomoć jer živi tako surov način života u blizini Teksasa, znala je da mora da pomogne. Blanko nije bio jedini pas kog su vlasnici zlostavljali na taj način.

poljubac petface

Kada ih je prvi put obišla, bila je iznenađena. Psi su sve vreme provodili napolju, dan i noć. Bilo je mnogo prljavštine oko njih, a kao ogrlice koristili su kaiševe.

Pročitajte još: SLOBODA NEMA CENU: KIKIRIKI od malena živi VEZAN na lancu!

Za oko joj je zapao beli pas, kog je kasnije nazvala Blanko. Falilo mu je mnogo krzna na telu, koža mu je bila crvena i inficirana, a tada je otkrila i da je gluv. Prišla je da ga mazi, a on je uprkos teškim mukama, bio vrlo srećan. Njegovi drugari su takođe bili spaseni.

poljubac petface

Blanko je imao velike muke, koža mu je bila inficirana od ujeda buva. Toliko se češao da je zapravo „žvakao“ svoje noge. Bio je star oko godinu dana. Bio je mlad i znali su da moraju da ga spasu, vakcinišu… sve su to i uradili. Nakon što se oporavio, potpuno se promenio, a komunicira tako što zakrene glavu pa kao da kaže… „ne čujem te“.

Pročitajte još: Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

Kada je bio potpuno spreman za novi dom, primetila ga je devojka Sara, koja nije mogla da mu odoli. Ona kaže da je to bila ljubav na prvi pogled i da je bio jako druželjubiv. Već je naučio prve komande i nema prepreka za to što ne čuje, jer on i njegova nova vlasnica komuniciraju rukama i šapama. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.