Naslovna VESTI PSI Posle devet dana,ukradeni pomeranac Meda, ponovo sa porodicom! (VIDEO)

Posle devet dana,ukradeni pomeranac Meda, ponovo sa porodicom! (VIDEO)

0
pomeranac petface

Pomeranac po imenu Meda nestao je 9. aprila iz svog doma. Kako je navela njegova porodica, on je ukraden iz dvorišta, u kom se igrao. Nakon što je maleni čupavac nestao, porodica i prijatelji odlučili su da hitno pokrenu kampanju na društvenim mrežama, kako bi ga što pre vratili.

SUSRET NAKON 4 GODINE: Ivana iz Beograda pronašla svog psa u Kraljevu! (VIDEO)

U Facebook grupi, koju su pokrenuli, skupilo se oko 1.300 članova za samo nekoliko sati i svi su radili na tome da ga pronađu.

pomeranac petface

Nakon samo devet dana, njihov se trud isplatio i Medo je donešen u veterinarsku stanicu. Kada su očitali čip, odmah su pronašli podatke vlasnika i pozvali ih telefonom.

– Nismo mogli da verujemo da je pronađn. Iako nismo gubili nadu, verovali smo da je ukraden da bi ga dalje preprodali, rekla je vlasnica, Žozefin.

pomeranac petface

Reakcije prilikom ovog ponovnog susreta su sve rasplakale. Lopov još uvek nije uhvaćen, a porodica se nada da će biti otkriven njegov identitet i da će odgovarati za učinjeno.

DIRLJIV SUSRET: Porodica Milošević iz Valjeva pronašla psa Akija nakon dve godine!

Pogledajte kako izgleda ova ponovni susret i ne zaboravite da, iako je ovo priča iz Engleske, nebrojano ljubimaca je i unašoj zemlji ukradeno i nestalo. Zato, otvorite četvoro očiju i pomozite da se ovakvi susreti možda baš u našoj državi zabeleže 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.