Naslovna VESTI PSI ZORAN JE CAR: Biciklom će proći 1.400km za pomoć napuštenim životinjama Srbije!

ZORAN JE CAR: Biciklom će proći 1.400km za pomoć napuštenim životinjama Srbije!

0
pomoć napuštenim petface

Zapamtite dobro ovog čoveka – on se zove Zoran Bošković i pokrenuo je sjajnu akciju! Naime, on će biciklom proći 1.400km za pomoć napuštenim životinjama Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore!

– Cilj akcije je 1400 km biciklom. Ovim želim da ukažem na katastrofalno loš položaj životinja u okruženju, zato akcija spaja 4 države – Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Crnu Goru i put od 650 km u jednom pravcu kroz te države. Akcija svakako zahteva maksimum fizičkih i psihičkih sposobnosti, a to je ono što smo svi mi koji se borimo za životinje osetili više puta na svojoj koži, napisao je Zoran.

Pročitajte još:
Sunce prži, sipaj vode napuštenima: Akcija kojoj su se priključile i poznate ličnosti!

Neverovatna akcija Zorana će primorati da spava u prirodi, u šatoru – prvo spavanje, kako kaže, je na Mokroj Gori, drugo Bilećko Jezero, a treće negde uz Jadran.

pomoć napuštenim petface

– Akcija će biti uspešna samo ako se što više ljudi uključi u istu! Kako? Tako što ćete bilo kolika novčana sredstva uplatiti na račun: Banca Intesa: 160-5100102276283-86 Zoran Bošković, Paypall: zoran.boskovic@gmail.com. To je namenski račun, isključivo za ovu akciju, a svi koji žele mogu imati uvid u stanje, napisao je Zoran!

Pročitajte još:
POKRENUTA AKCIJA: Boni je pas kvadriplegičar, kome su potrebna posebna kolica!

Novac koji se tokom ove akcije skupi, biće raspoređen direktno za hranu i medicinsku negu za najugroženije kuce i mace. Kako je napisao Zoran, novac se neće davati udruženjima i pojedincima već će se davati hrana, lekovi i plaćati veterinarski troškovi.

Dakle, ako Zoran može voziti bicikl 1400 km, možemo i mi pomoći 😉 Uplatite bar i simboličnu cifru, a verujemo da će svaka donacija bit korisna za pomoć napuštenim životinjama!

Za kraj je napisao: „Hvala vam svima, unapred i nadam se da ćemo uspeti i ovaj put“.

I mi, takođe! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPrešli su skoro 3.500 kilometara da bi udomili slepog psa, a razlog će vas oduševiti!
Sledeći tekstMačkama je za sreću potrebno malo – ukusna Trainer hrana i kartonska kutija puna loptica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime