Naslovna VESTI PSI POMOĆ ZA KAJU: pomozimo Udruženju Spans sa veterinarskim troškovima

POMOĆ ZA KAJU: pomozimo Udruženju Spans sa veterinarskim troškovima

1
pomoc za kaju

Prema poslednjim informacijama Kaja je i dalje u teškom stanju i za sada još nema nekih značajnijih promena. To uopšte i nije čudno, s obzirom na ozbiljnost njene situacije i povreda koje ima. U narednim danima očekuje se da se vidi kolike su posledice povrede koju je nesrećna Kaja zadobila. Ono što možemo da kažemo, jeste da su veterinari zajedno sa volonterima Udruženja Spans uradili lavovski posao.

U ovom momentu, Udruženje Spans vas poziva da pomognete, koliko je ko u mogućnosti sa troškovima oko Kajinog lečenja. Naime, veterinari iz veterinarske ambulante Family Vet iz Novog Sada, kao dugogodišnji saradnici Udruženja Spans, izašli su u susret i u ovoj situaciji i maksimalno smanjili troškove Kajinog lečenja. Ipak, ono nije besplatno pa je neophodno da se prikupi novac kako bi ovaj nesrećni pas mogao da se oporavi.

KAJA JE OPERISANA! – Pokazala još jednom da se ne predaje.

Trenutni dug prema veterinarskoj ambulanti je 7000 dinara, ali će se ovaj iznos u narednim danima uvećavati jer Kaja dobija svakodnevnu terapiju i nalazi se u stacionaru u ambulantu. Zato ukoliko želite da pomognete možete novac uplatiti direktno na račun ambulante Family vet na račun broj 160-428560-34 sa obaveznom naznakom “Za Kaju”. Pomozimo svi zajedno koliko ko može da Kaja preživi ovaj težak period u njenom životu!

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.
Autor: Petface.net, Foto: Family Vet

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.