Naslovna VESTI PSI POMOZIMO IM: Sklonište za pse poootpuno potopljeno! (FOTO)

POMOZIMO IM: Sklonište za pse poootpuno potopljeno! (FOTO)

0
poplave u hrvatskoj petface

„Kiša koja je neumorno pada i visoki vodostaj Drave…i naše sklonište izgleda ovako…Užas…“ Ovako glasi poruka Udruženja „Spas“ iz Varaždina, koje je pretrpelo veliku štetu nakon poplava koje su pogodile ovaj region. Na osnovu fotografija koje su postavili na svojoj Facebook stranici, psi u ovom hrvatskom skloništu se „snalaze kako umeju“. Neki su na krovovima kućica, drugi su u delovima u koje voda nije prodrla.
„Veliko hvala svima koji su zvali ovih dana i pomogli na bilo koji način. Voda se polako povlači i za koji dan ako ne bude novih kiša sledi čišćenje dvorišta i prostorija koje su poplavljene..Hvala na uplaćenm donacijama i na svakoj vreći kupljene hrane..Ponekad i pomisao da nismo sami daje snage…Hvala još jednom“, napisali su sjajni ljudi iz ovog Udruženja.

Inače, procenjuje se da je od 21. maja za samo dva dana u severozapadnim delovima Hrvatske palo do 120 milimetara kiše, što je gotovo dvostruko više nego prosečne padavine u Varaždinu u maju.
Ukoliko možete pomozite donacijama nesrećnim životinjama. Broj žiro računa je 2360000-1101737026 – Zagrebačka banka, a za sve ostale informacije pišite na njihov zvanični e-mail: udruga.spas.varazdin@spas.hr
Kako su i sami rekli „i sama pomisao da nisu sami daje im snage“! Podelite!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUdomili ste psa? Evo kako da izračunate koliko je on star!
Sledeći tekstNOVA REKLAMA KOJA OSVAJA SVET: Pas i deka te pozivaju DONIRAJ ORGANE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime