Naslovna VESTI PSI APEL TIJANE IZ BEOGRADA: Pomozimo Klempi!!

APEL TIJANE IZ BEOGRADA: Pomozimo Klempi!!

1
pomozimo klempi petface

Pomozimo Klempi: Kraj je godine i svuda vlada praznično raspoloženje. Pitanja tipična za kraj decembra: kuda za doček, kome kupiti poklon, gde otputovati. Međutim, ne smemo zaboraviti i na one sve one mališane, koji bi za Novu Godinu poželeli samo jedno – da budu zdravi i na sigurnom.

Pročitajte još: IRIG: „Ovi psi umiru, molimo sve za pomoć“!

Naime, u redakciju Petface-a javila se Tijana sa pričom o mališanu koga je pronašla napuštenog i bolesnog. Ona nije mogla da okrene glavu na teško stanje u kome se on nalazio, a njenu poruku vam prenosimo u celosti:

Pre nekih desetak dana sam dobila dojavu od drugarice, da se na autobuskoj stanici u mom kraju nalazi pas u teškom stanju. Kada sam ga ugledala, pomislila sam samo da jadnije stvorenje u životu videla nisam. Iz usta mu je curio sekret, oko mu je bilo prekriveno infekcijom, bio je jezivo mršav i noga mu je bila povređena. Zbrinuli smo ga i odveli do veterinara, gde je već 10 dana. Dijagnoza veterinara je glasila: pseći hepatitis, anemija i najverovatnije slomljen kuk. Stvarno ga je snašlo sve što je moglo da ga snađe. Po proceni veterinara, pas je star do 9 meseci i bio je kućni pas, dakle izbačen je od strane vlasnika u naš kraj. Moji prijatelji i ja nismo mogli da okrenemo glavu. Ali ne možemo sami. Nazvali smo ga Klempa. On je savršen, karakterno predivan pas. Klempu ćemo smestiti u pansion, što mnogo košta i zato nam je potrebna vaša pomoć, pomoć svih dobrih ljudi. Klempa je ozbiljno bolestan, ali ima velike šanse da se oporavi. Ukoliko ga vratimo na ulicu, on će uginuti u najgorim mukama.

pomozimo klempi petface

Svim našim čitaocima,  Tijana je uputila iskren apel za pomoć:

Molim Vas, proširite priču. Nadam se da ce nam još neko pomoći. Pozivamo sve da u skladu sa svojim mogućnostima odazovu, a nama će to značiti jer se borimo do kraja.

pomozimo klempi petface

Ova plemenita I humana devojka, svoju priču je završila optimističnim tonom:

Mi ne damo Klempi da ode. Svi za Klempu, Klempa za sve!

 Mi se pridružujemo Tijaninom apelu i najiskrenije se nadamo da će ova priča dopreti do srca što većeg kruga ljudi. Pomozite da i ovaj mališan oseti šta znači sigurnost i sreća. Pomozite, zajedno možemo mnogo  – sve informacije vezane za Klempu i načine na koje se možete priključiti, možete naći na Facebook stranici: Pomozimo Klempi!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA
Sledeći tekstKORISNO: Pomozite ljubimcu da prebrodi glasne pucnje i mirise baruta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime