Naslovna VESTI PSI Pomozimo Marliju iz Kragujevca: Pas, koji se uprkos svim nedaćima, i dalje...

Pomozimo Marliju iz Kragujevca: Pas, koji se uprkos svim nedaćima, i dalje smeje! (FOTO)

3
marli kragujevac petface

Ovo je njegova borba za život! Da ima devet života, ovo je onaj jedan koji bi do tada sigurno potrošio, jer je bio na ivici smrti kada ga je kragujevačko udruženje „Crvena šapica“ spasilo!
„Marli je pronađen na ulici u jako lošem stanju. Star je oko dve godine. Imao je gomilu krpelja na sebi, očnog crva i infekciju oba oka“, za Petface priča Tina Mijović iz „Crvene šapice“. Oni su ga u takvom stanju našli, spasili sa ulice i počeli lečiti.
Dobio je sve neophodne terapije, za okice, očnog crva, dobio je i antibiotik na koji nije reagovao, pa je zamenjen injekcijama. Zbog intoksikacije zbog parazita dobio je infuziju i lekove.
marli kragujevac petface
„Na žalost tu nije kraj. Pošto otežano diše i na momente se guši urađen je snimak pluća i konstatovano je da je nakupljena tečnost u plućima“, priča Tina.
Kroz naš razgovor Tina se zahvalila Ivani i Stefanu koji su ga smestili u svoj dom, okupali ga i ošišali i koji su uključeni u davanje infuzije, terapija i neprestanu negu.
„Njegovo lečenje će biti dugo pa molimo sve koji žele da pomognu da podele ovu priču, a ukoliko ste u mogućnosti novčano da pomognete to možete uraditi uplatom na:

žiro-račun broj: 160-419759-53,
sa naznakom: za Marlijevo lečenje,
Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ”Crvena šapa”, Milovana Gušića 2, Kragujevac.

Hvala u svakom slučaju svima, jer nam i šerovanjem pomažete“, rekla je za kraj našeg razgovora Tina.
Mališan je zaista preživeo nadamo se najgore dane svog života, zato hajde koliko možemo svi da uradimo nešto za njegovu srećnu budućnost! PODELITE BAR!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVO ISTRAŽIVANJE: Da li ljudi mogu da usreće svoje ljubimce?
Sledeći tekstBEOGRAĐANI POMOZITE: Psu Teu hitno potrebna krv!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime