Naslovna VESTI POMOZITE MI, MOLIM VAS! PAS spasen iz mora 220 KILOMETARA od OBALE!

POMOZITE MI, MOLIM VAS! PAS spasen iz mora 220 KILOMETARA od OBALE!

0
Pomozite mi, molim vas

Da dobro ste pročitali. Pas je pronađen u moru kraj Tajlanda u blizini jedne platforme za bušenje nafte koja je udaljena od obale gotovo 220 kilometara. Najbolje od svega, srećnik je izvučen iz vode i spasen.

pas u moru

Radnici na naftnoj platformi u Tajlandskom zalivu bili su šokirani kada su u moru primetili psa koji pliva prema njima. Očito je bilo da je na izmaku snaga, drhteći jedva se održavao na površini uzburkane vode očajnički pokušavajući da se dokopa konstrukcija koja bi mu pružila malo odmora.

Pročitajte i ovo: BEZVREMENSKA LJUBAV! – Pas prepešačio 120 km kroz pustinju kako bi pronašao vojnika koji ga je voleo.

Vitisak Paialav je shvatio da pas neće još dugo izdržati i da klizava metalna konstrukcija neće pružiti šansu da pas preživi. Pozvao je odmah ostale radnike i ubrzo su se organizovali da spasu nesrećnog „plivača“.

Pomozite mi, molim vas

Ono što je Vitisak jedino video tokom pokušaja da uhvati i izvuče psa na sigurno bile su njegove oči ispunjene tugom. „Nije izgledao uplašen, samo nas je tužno gledao kao da je govorio: Pomozite mi, molim vas!“ izjavio je kasnije Vitisak.

Pomozite mi, molim vas

Radnici su iskoristili konopce kako bi izvukli nesrećnog psa iz vode. Čim se našao na čvrstom, radnici su ga detaljno isprali od morske vode, hranu i dosta vode obogaćene elektorlitima. Zatim su mu nadenuli savršeno ime Boonrod – što znači: „napravio je dobru karmu koja mu pomaže da preživi“.

pas izvučen iz mora

„Izgledao je veoma iscrpljeno. Nije mogao da stoji, stalno je sedeo i drhtao“ – pričao je Vitisak. Radnici su prihvatili brodolomnika i obezbedili mu svu neophodnu brigu. Boonrod je ostao na platformi tokom vikenda a u ponedeljak jeprevezen na kopno gde ga je pregledao veterinar.

Pročitajte i ovo: ZNA SAMO ZA STRAH! – Štene izmučenog tela i duše je dobilo novu priliku.

Boonrod je bio u iznenađujuće dobrom stanju s obzirom na to šta je sve preživeo.. Doček na kopnu je bio više nego svečan. Jedna organizacija za prava životinja mu je poklonila ogrlicu od nevena u znak dobrodošlice i sreće.

Pomozite mi, molim vas

Sada je u prihvatilištu i ukoliko se ne javi pravi vlasnik, Vitisak Paialav je odlučio da ga usvoji i pruži mu siguran dom. Nikada nije utvrđeno kako se Boonrod našao u moru tako daleko od obale.

Izvor:  dogingtonpost.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZVREMENSKA LJUBAV! – Pas prepešačio 120 km kroz pustinju kako bi pronašao vojnika koji ga je voleo.
Sledeći tekstUMIRALI RAZDVOJENI! Medicinske sestre prekršile pravila i DOGODILO SE ČUDO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime