Naslovna VESTI PSI PONOVO MAŠE REPOM – Niko ga nije želeo.

PONOVO MAŠE REPOM – Niko ga nije želeo.

0
ponovo maše repom

Pas sa užasno teškom prošlošću i kojeg niko nije želeo najzad je pronašao dom. Persi danas, posle mnogo vremena ponovo maše repom.

Jednogodišnji pas je toliko bio maltretiran da nikome nije verovao. Za svaku osobu koja bi mu prišla mislio je da će ga povrediti. Dva meseca je bio u prihvatilištu, ali zbog tolike nepoverljivosti niko nije želeo da ga udomi. Sve vreme je pokazivao veliki strh od ljudi, a bio je opušten samo kada je bio u društvu ostalih štićenika tokom šetnji.

ponovo maše repom

Kada je objavljena njegova slika i tužna priča koja ga je pratila na društvenim mrežama kojima upravlja prihvatilište Oakwood Dog Rescue, prijavilo se čak 150 ljudi koji su želeli da pruže dom malenom Persiju.

NEISPRIČANA PRIČA O ŽUĆI – Posle brutalnog napada Žuća dobio pravi dom!

Nova vlasnica koja je želela da ostane anonimna priča da se Persi veoma dobro ponašao tokom prvog dana u svom novom domu. Očigledno je da mu je prijalo društvo nove drugarice koja ga je odmah radosno prihvatila. Persi je prvu noć proveo mirno, jeo je a sutradan je čak uzeo poslasticu iz Megine ruke.

ponovo maše repom

Smestio se u svoj deo sofe sa svojom drugaricom i prilično radosno odlazi u dvorište sa njom. Megi kao i zaposleni u prihvatilištu smatraju da će biti potrebno više vremena da se neželjeni psić potpuno oslobodi i stekne puno poverenje.

NOVI POČETAK: Jednog psa i jednog čoveka spojila su invalidska kolica!

Šta se sve ovom mališi dešavalo u prošlosti verovatno nikada nećemo saznti. Srećom, dobio je novi dom, drućtvo i osobu koja je spremna da mu nadoknadi sreću koju nije upoznao. Nije ni čudo da ponovo maše repom.

Izvor: mirror.co.uk     Foto MEN MEDIA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠIŠANJE PASA
Sledeći tekstKAKAVA CARICA – Usvojila uličnog psa invalida i još mu napravila invalidska kolica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime