Naslovna VESTI PSI POPI, PAS SA ULICE: Kako joj je jedan pas promenio ceo život

POPI, PAS SA ULICE: Kako joj je jedan pas promenio ceo život

0
popi, petface

Kako je Popi, pas sa ulice upoznala Mišel Klark i kako joj je jedan pas promenio ceo život. Nakon njene smrti odlučila je da momaže svima i osnovala Dogs on the streets (DOTS) 27/7 veterinarsku pomoć za pse na ulicama i pse beskućnika.

Ona je upoznala svoju ljubimicu Popi 2016, ali je nažalost Popi preminula 2017. od kancera i tada je Mišel odlučila da počne da pomaže psima na ulici.

Jedan sat života psa na lancu – pakao koji ne biste poželeli ni najvećem neprijatelju!

ULIČNI PAS PREKINUO PREDSTAVU kako bi POMOGAO “povređenom” neznancu! (VIDEO)

Kaže da je Popi bila neverovaran pas. Ispričala je kako su se Popi i ona upoznale: Jednog dana prišao joj je čovek, beskućnik, i zamolio je da mu pogmogne da pronađe svoju kuju, Popi. Mišel kaže da joj se od tog dana život potpuno promenio.

Tom joj je ispričao da ima astmu i da je imao veoma jak napad, ali kada su došli bolničari Popi nije želela da se odvoji od njega, što im je predstavljalo problem da mu pomognu.

popi, petface

Policija je morala da je odvoji od njega i od tada je pokušavao da je pronađe. Pokazao je Mišel čak i staru fotografiju njih dvoje. Ona kaže da je istog trenutka osetila neku posebnu povezanost. Zamolila ga je da joj ostavi fotografiju i da se nađu na istom mestu sutra uveče.

Posrećilo joj se i brzo je pronašla Popi, ali u policiji su joj rekli da ne mogu da je vrate Tomu zbog njegove situacije. Kontaktirala je Toma i sve mu objasnila, a on je predložio da Popi uzme Mišel, što je ona rado prihvatila.

Planirala je da ih ponovo spoji kada za to dođe vreme. Prilagođavanje na nove uslove života nije bilo jednostavno jer Popi nije navikla na zvuke poput fena za kosu, blendera… kao ni na stalno grejanje.

popi, petface

Rastanak od Toma je bio težak, ali on je rekao da je tako najbolje za Popi i samo mu je to bilo važno. Rekao je da će imati život kakav on nikada ne može da joj pruži.

U zank sećanja na Popi, Mišel pomaže psima na ulici i psima beskućnika, a ovog meseca izlazi i njena knjiga Popy, the street dog (prim. prev. Popi, pas sa ulice).

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRAZLIČITI I NERAZDVOJNI: Điđi i Merlin su najbolji prijatelji
Sledeći tekstKOLIKO IM NEDOSTAJEMO: Snimila je svoju macu dok je bila van kuće

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime