Naslovna VESTI PSI Štene je ostalo bez majke, a onda ga je usvojila jedna mačija...

Štene je ostalo bez majke, a onda ga je usvojila jedna mačija porodica!

0
porodica petface

Kada je štene po imenu Bobi ostalo bez svoje majke, bilo je neizvesno šta će sa njim biti. Bilo je ključno naći mu porodicu koja će ga bezuslovno voleti i brinuti o njemu. Ubrzo se rešenje pojavilo. On je pronašao neobičnu porodicu, u koju se uklopio bez ikakvih problema.

porodica petface

Pročitajte još: NESVAKIDAŠNJE: Kada štene usvoji mače!

Bobi je bio star samo dva dana kada je njegovu mamu udario automobil. Za nju je udarac bio fatalan, a mališan je ostao bez porodice. Stoga, zaposleni iz Michigan Humane Society brzo su radili na tome da mališan ne bude sam. I zaista…ubrzo, Bobi je postao član jedne mnogobrojne porodice. I to pufnaste, kao što je i on sam. Naime, on je postao deo legla mačaka. I ne samo to, on se savršeno uklopio u ovu preslatku družinu.

Pročitajte još: Kako je štene osvojilo srce jedne nezainteresovane mačke?

porodica petfaceDakle, kao što smo rekli  – plan je u potpunosti uspeo. Bobi sa uklopio sa mačićima, što je važno zbog njegovog razvoja i socijalizacije. Ono što je još važnije, zahvaljujući mleku mačke on je bio u mogućnosti da se pravilno razvija i da raste. Bobi će biti deo ove mačije porodice sve dok ne stasa dovoljno da bude kandidat za udomljavanje.

Dok se to ne desi, ovaj mališan će uživati u igri sa svojom polu-braćom i sestrama. Mi im želimo mnogo nasmejanih i veselih trenutaka.

Pročitajte još: NAJSREĆNIJE MESTO NA SVETU: Ovde mace žive sa ponijem i ostalim životinjama!

porodica petface

MEDENI SU, ZAR NE?!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.