Naslovna VESTI MAČKE Porodica ga je ostavila, prešao je 20 kilometara da im se vrati,...

Porodica ga je ostavila, prešao je 20 kilometara da im se vrati, a oni su hteli da ga EUTANAZIRAJU!

0
porodica ga je ostavila petface

Krajem februara ovaj mačak je ostao bez svog doma. Njegova porodica ga je dovela u sklonište i ostavila. Mačak Tobi nije znao šta je loše učinio i zašto se sada nalazi u nekoj čudnoj prostoriji i u nekom kavezu, tako nije ni znao kuda je nestala njegova voljena porodica.

Toliko su mu jako nedostajali da je odlučio pobeći i pronaći ih. Nakon što je prešao više od 20 kilometara i ponovno pronašao svoju izgubljenu porodicu i dom, nije znao šta će mu se dogoditi. Sav srećan što je opet sa njima nije ni sanjao da će ga opet odvesti u sklonište.

PROČITAJTE I:

ZAŠTO SE MAČKA ČEŠE: Preosetljivost na prazite ili alergijske reakcije?

Ovaj put ga nisu hteli ostaviti nego su želeli da ga uspavaju, jer nisu želeli da im se vrati. Javno sklonište je odbilo da uspava mačka i kontaktirali su Društvo za prevenciju nasilja nad životinjama koje je odmah pristalo da preuzme Tobija.

Tobija je pregledao veterinar i ustanovljeno je da ima upalu gornjih disajnih puteva i još je pozitivan na mačju sidu. Mačke sa ovom bolešću mogu poživeti dugo, ali im je potrebno malo više pažnje. Tobijeva priča se proširila po društvenim mrežama i ljudi su se počeli javljati sa željom da mu pruže ljubav i dom.

Mačak je udomljen prošli petak, u svojoj novoj, udomiteljskoj porodici ima još dva mačka i odmah im je svima pokazao koliko je dobar i drag. Vrlo brzo se oslobodio i zauzeo krevet, ali njegovoj novoj porodici to ne smeta jer znaju da nakon svega što je prošao zaslužuje sve što poželi.

Ljubav se na kraju ipak isplati! 🙂

Izvor: Index.hr

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.