Naslovna VESTI PSI SURČIN: Cela porodica samojeda OSTAVLJENA pored sportskog centra!

SURČIN: Cela porodica samojeda OSTAVLJENA pored sportskog centra!

3
porodica samojeda petface

Porodica samojeda – mama i tri njene bebe – za nekoga su očigledno postali višak. Takve ih je Nikola pronašao kod sportsko – rekreativnog centra Surčin i odmah apelovao za pomoć!

– Nalaze se na ulazu, posle kapije, 20m. Tu šetam svakog dana i siguran sam da ih je neko tu ostavio, da psi nisu odatle. Molim vas za pomoć, buve ih ubijaju, napisao je Nikola.

DIRLJIV SUSRET: Porodica Milošević iz Valjeva pronašla psa Akija nakon dve godine!

Kako to i biva, informacija se brzinom svetlosti proširila Internetom i došla „u prave ruke“ – do Aleksandre Trajković – Pavković, koja je odmah krenula u akciju!

porodica samojeda petface

– Oko 20 h sam došla sa posla i kontaktirala me je Ana u vezi sa napuštenim štencima, sa sve mamom. Nazvala sam moju Gordanu i krenule smo po njih. Četiri momaka je bilo tamo, pored mame psa i čekali su nas da dodđemo. Od štenca ni traga ni glasa. Pomislili smo da ih je neko uzeo, ali odmah me je spopao paničan strah – šta ako nju odvedemo, a oni ostanu i šumi, napisala je Aleksandra.

Kiša koja je lila otežavala je dodatno potragu za bebama. Sa lampama u rukama svi su krenuli u šumu, po mraku, ne bi li našli štence.

porodica samojeda petface

– Zavlačila sam se u sve napuštene prostorije ne bi li ih čula.. i ništa.. odjednom su počeli da cvile, iz šahte! Sve smo ih izvukli i kompletna porodica samojeda je spašena, kaže Aleksandra koja ih je smestila kod prijateljice Goce u sobu.

SPECIJALNI GOSTI: Ova 4 psa svojim prisustvom uveličala su venčanje svojih vlasnika!

Na hitan poziv je stigao i veterinar, koji je pregledao sve pse. Bili su puni krpelja, a mama pas i sa visokom temperaturom.

porodica samojeda petface

– Svi su dobili tablete protiv parazita, isprskani su i stavljena je ampula. Svi su dovili vitamine, a mama i antibiotik, jer ima ranu, koja je na svu sreću površinska. Opustili su se i zaspali. Mama je mlada i po mišljenju veterinara, ovo joj je prvi okot. Zorica je donela odmah nešto hrane za njih. Nadam se da će svi preživeti i da smo stigli na vreme, dodala je Aleksandra!

Štneci čekaju na svoj oporavak i prvu vakcinu kako bi bili sprmeni za udomljavanje.

– Rezervacije primamo, a na udomljavanje čekamo kada se oporave. Potpisivaće se ugovor o odgovornom vlasništvu, a sterilizacija je obavezna, kao i život u kući. Box i lanac ne dolaze u obzir, objasnila je Aleksandra!

Novčana pomoć za ove mališane je prkeo potrebna, pa ukoliko možete da pomognete evo i načina:

250132000048155067, Euro banka

Post net: Aleksandra Trajković Pavlović

broj telefona: 0601719911

HVALA SVIMA!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIVNE VESTI: Bišon, Topuz, posle 11 godina pronađen i vraćen vlasnicima!
Sledeći tekstPet najluđih praznoverja u vezi sa mačkama!

3 KOMENTARA

  1. Ja samo da se javim da je mama kod mene, zove se Lola, i sad konacno uziva u zivotu pored moje Fluffy. Skoro da smo joj doveli kilazu na normalu i sad je mnogo srecan pas koji bi se po ceo dan mazio.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime