Naslovna VESTI PSI Jedan vlasnik je platio oglas, kako bi poslao poruku čoveku koji mu...

Jedan vlasnik je platio oglas, kako bi poslao poruku čoveku koji mu je pregazio psa!

1
poruka čoveku koji je zgazio psa petface

poruka čoveku koji je zgazio psa: Jedan vlasik psa želeo je da kontaktira osobu koja mu je pregazila psa prošlog novembra. Budući da nije znao najpogodniji način da se obrati nepoznatom čoveku, odlučio je da postavi oglas na sajt Craiglist.

Pročitajte još: PORUKA NAPUŠTENE MACE: „Odvoji pet minuta, nahrani me”!

On je odabrao nesvakidašnji način kako bi njegova poruka dospela do vozača koji mu je pregazio pas. Moramo da budemo iskreni i da priznamo da nismo najbolje razumeli da li se radi o iskrenom potezu osobe koja želi da skine krivicu sa vozača, ili je ovo poruka napisana sa dozom ironije.

poruka čoveku koji je zgazio psa petface

Pismo vam prenosimo u celosti, pa prosudite sami:

-OSOBI KOJA JE PREGAZILA MOG PSA 14. NOVEMBRA:

Samo sam želeo da ti kažem da je moj pas dobro!!

U subotu, 14. novembra u prepodnevnim satima, moj pas, mešanac labradora, je iz kuće izašao na ulicu, pravo pred tvoj automobil, u pogrešnom trenutku.

Hvala ti što si stao da vidiš u kakvom je stanju moj ljubimac i da vidiš treba li nam pomoć, umesto da se samo odvezeš.

Veoma mi je smetalo što nisam imao načina da te pronađem i da ti kažem da ga nisi ubio. Moje komšije su u šoku što je on uspeo da preživi, uprkos tome kako su njegove povrede izgledale. Ja znam da je on bio previše tvrdoglav da bi umro i da ima više života nego što ih ima mačka. Ne samo da je moj pas živ, već se i potpuno oporavio.

Nadam se da znaš da nije tvoj krivica što moj pas nije dovoljno inteligentan da zna da treba da se kloni saobraćaja. Želim ti lep dan.

Kakav god da je bio motiv ovog vlasnika, ovo pismo je izazvalo dosta pažnje u medijima. Ono što je na kraju bitno je da je pas srećom dobro.

Pročitajte još: NOVI SAD: Psi lutalice od kartona sa jasnim porukama – UDOMITE! (FOTO)

Želimo da apelujemo na sve vozače da budu pažljivi i koncentrisani u saobraćaju, kako do nesrećnih situacija ne bi dolazilo.

1 KOMENTAR

  1. Tako je jedan vozač pregazio i ubio moju Kuki jureći na Djurdjevdan 2007. u crkvu u Jagodini. Kola su bila puna dece…zgazio je na ravnoj deonici od 3 km apsolutno preglednoj gde je ograničenje od 50 km zbog naseljenog mesta…Ovo pismo se i njemu upućuje…Ona je mirno prelazila ulicu nije čala…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.