Naslovna VESTI PSI SANDRINA PORUKA KOMŠIJAMA: Pustite životinje na miru, ako već nećete da im...

SANDRINA PORUKA KOMŠIJAMA: Pustite životinje na miru, ako već nećete da im pomognete!

0
PORUKA KOMŠIJAMA petface

Crnka je ulični pas, sterilisana je, čipovana, vakcinisana, očišćena od parazita i buva. Godinama živi kod jedne zgrade, gde se o njoj brine Sandra. Međutim, izgleda da ova preslatka devojčica nekome smeta. Tačnije, komšijama.

-Mole se komšije da ubuduće ne puštaju psa u ulaz, jer će isti biti zbrinut od strane nadležne službe bez mogućnosti vraćanja, glasi poruka kojmšija, kojima očigledno Crnka smeta.

POSLEDNJI POZDRAV: Komšije se uz suze oprostile od Mede, obožavanog psa lutalice!

Komšijama se obratila i Sandra, koja brine o ovoj preslatkoj devojčici u Zrenjaninu.

-Jako je lepo biti ohol, grub, hirovit i sebičan, ali mi smo stvoreni za više. Ponos je ispasti čovek. vrati onaj ko treba, uvek. U potpisu Sandra, stan 15.

PORUKA KOMŠIJAMA petface

Kako je preneo portal z1info.rs reč je o kuci, po imenu Crnka iz zrenjaninskog naselja 4. jul.

-Velika sramota za sve (ne)ljude kojima smeta mala devojka velikog srca. Sada pošto je hladno ulazi u zgradu kako bi se ugrejala, ali ljudskom ološu i to smeta! SRAM DA VAS BUDE, ona samo želi da se ugreje, piše u poruci.

KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu POLA GODINE!

I mi se pridružujemo apelu i molimo komšije za malo razumevanja. Vi od ledenog talasa bežite u svoje tople domove, a oni nemaju ništa, osim tog kutka u vašem ulazu. Zato, budimo ljudi 😉

Kako još možete pomoći izmorenim životinjama od hladnoće.

PORUKA KOMŠIJAMA petface

1.Organizujte se sa prijateljima i od starih dasaka, stiropora (koji je odličan izolator) i sličnih materijala napravite kućicu napuštenim životnjama. One će vam biti beskrajno zahvalne, a i vas će danima grejati neverovatan osećaj ljubavi i zadovoljstva što ste pomogli nekome da preživi.

2.Stara ćebad i odeća, spas su u zimskim noćima. Sve one stvari koje godinama stoje u vašem podrumu, mogu spasiti živote sirotih životinja u komšiluku. Pokupite sve te tkanine, stavite ih u natkriveni ćošak (ispod stepeništa, u uglu zgrade), a smrznute životinje će ih pronaći i biće vrlo zahvalne.

3.Postavite hranilice za ptičice. Ne zaboravite ni naše pernate ljubimce. Malo starog hleba, koje zrno stavite u plastični poklopac stare činije, na tacnicu..

BUDIMO LJUDI!

Izvor: z1info.rs
Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPITALI STE SE: Šta znače položaji u kojima VAŠ PAS MOKRI?
Sledeći tekstČUDO OD PSA: Monstrum ga je pogodio stelom, ali je on ipak bio jači!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime