Naslovna VESTI PORUKA SVIM TROVAČIMA I MRZITELJIMA ŽIVOTINJA: Jedna građanka Bora ZAPUŠILA USTA mrziteljima...

PORUKA SVIM TROVAČIMA I MRZITELJIMA ŽIVOTINJA: Jedna građanka Bora ZAPUŠILA USTA mrziteljima životinja!

0
poruka svim trovacima petface

Pre nekoliko dana je Udruženje Borske šape podelilo jedan post koji govori, pre svega pretužna i revoltirana građanka, a radi se trovanju pasa.

-Danas je otrovano ovo predivno stvorenje u naselju GHI, bila je miljenica naselja C-16, obožavala je da se mazi, daje sapu, igra se… Redovno je dobijala zaslužene obroke i nikom nije smetala, no danas je pretpostavljam za nekim poznatim krenula ka gradu i na lokaciji koja je već poznata po trovanju pasa,a to je malo pre skretanja za starački dom idući iz pravca ZOO vrta, završila svoj kratak život na najsuroviji mogući način, rekla je jedna Tamara na Fejsbuk stranici Borski problemi.

PROČITAJTE I:

OVAJ DEČAK (4) IMA SAMO JEDAN CILJ: Da se udome svi psi iz skloništa! (VIDEO)

Tamara navodi da razume mrzitelje pasa, ona razume i da su psi problem i da ih se boje, ali ih je pitala jednu interesantnu stvar.

-Da li se ikad zapitate po čemu je vaš život vredniji i imate više prava na njega nego i jedno živo biće na ovoj planeti? Zato što ste ljudi??? I ovo vi nazivate ljudski i covečanski, ovo je po vama normalno? Pitaću vas kad se, a pitanje je samo vremena kad će se i to desiti, otrovati nečje dete, jer ćete i tada trovača pravdati, jer je učinio pravu stvar, jer je ubio nečjeg ljubimca, najboljeg prijatelja, pitala je Tamara.

Ona navodi da je problem napuštenih pasa u Boru je veliki problem, ali se na otklanjanju istog uveliko radi, novo prihvatilište, proširenje starog, šinteri su svakodnevno na terenu, JKP možete pozvati svakim radnim danom i prijaviti problem, u julu dolazi inostrana organizacija za zaštituživotinja koja će besplatno u saradnji sa gradom sterilisati sve vlasničke i napuštene pse, jer ti psi nisu pali s Marsa!

-Niti smo ih mi ljubitelji doveli u grad, niti ih mi rodili! Da li ste ikad prijavili nekog ko je izbacio psa? NISTE?? A znate da je to uradio, e pa nemojte onda kukati i tražiti opštinske novce i lažirati ujede kako bi došli do para, jer mi je muka više od vas takvih, napisala je Tamara.

Tamara apeluje na sve: “Pripazite na svoje pse kada prolazite ovom relacijom, jer se može svakom desiti, a držite i svoju decu čvrsto za ručice, ne zbog pasa, već zbog monstruma koji seje otrov da ne bi zgrabili i pojeli, pošto je u zadnje vreme uglavnom izmešan sa smokijem sto i deci bude primamljivo!!! Na komentare tipa: “vodi ih kući ako ih voliš” neću odgovarati, niti ću se tangirati zbog istih, jer sam ih kući podosta odvela, i mnogi su kroz moju kuću prošli, vreme je da mrdnete vi iz svojih fotelja i prijavite nadležnim inspekcijama one koji pse izbacuju i prave svima nama problem!”

Mi smo zanemeli!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.