Naslovna VESTI PSI Štene napušteno na aerodromu sa srceparajućom porukom

Štene napušteno na aerodromu sa srceparajućom porukom

0
porukom petface

Maleno tromesečno štene čivave, Čui, ostavljeno je na aerodromu u Las Vegasu sa srceparajućom porukom i povredom. Pre nego što svi osude vlasnicu, pročitajte sledeću tužnu poruku.

Pročitajte još: Zlostavljan nemački ovčar izbačen iz kola ponovo uči šta znači ljubav

– Zdravo, ja sam Čui! Moja vlasnica je bila u vezi u kojoj je bila zlostavljana i nije imala dovoljno novca da me povede na let. Nije želela da me ostavi, ali nije imala drugu opciju. Moj bivši dečko je šutnuo mog psa u glavu kada smo se svađali i sada ima veliku čvorugu na glavi. Verovatno mu je potreban pregled kod veterinara. Volim Čuija mnogo, molim vas da ga volite i brinete o njemu.

porukom petfaceSrećom, jedna divna osoba je ubrzo pronašla psića i odvela ga u prihvatilišta gde je Linda Gilijam, vlasnica i osnivačica prihvatilišta saznala za Čuijevu priču.

– Srce mi se spustilo u pete, nisam se nijednog trenutka premišljala da li da ga primim ili ne i odmah sam rekla jednom od radnika da ga odvede na hitan pregled.

Pročitajte još: SCENA KOJA SLAMA SRCA: Štene ostavljeno u sportskoj torbi na putu za Čačak!

Gilijam je rekla da ovo pokazuje u koliko teškoj siguaciji su vlasnici ljubimaca koji su u lošim i nezdravim vezama.

– Niko ne obraća pažnju na ovakve slučajeve. Nadamo se da će Čuijeva mama primiti našu poruku i shvatiti da je učinila hrabru stvar i da je Čui sada siguran i da će imati sjajan život, rekla je Gilijam.

porukom petfaceČivava Čui se oporavlja i uskoro će biti spreman za udomljenje. Nadamo se da će imati svetlu budućnost i on i njegova hrabra vlasnica koja je izašla iz veze u kojoj je zlostavljana. I ko zna, možda se jednog dana ponovo sretnu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRODUŽI ŽIVOT: Akcija prikupljanja hrane za napuštene životinje
Sledeći tekstUpoznajte LUSI, štene sa svojim LIKOM NA UVETU

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime